Společnost febi představuje novou kampaň na kapaliny „Fill it Up!

1. června 2023, 11:47

Světoznámý specialista na náhradní díly febi, patřící do skupiny bilstein, chápe, že je důležité mít k dispozici správná a vysoce kvalitní řešení, aby se vozidla udržovala funkční a spolehlivá.

Febi kapaliny

Společnost febi proto s potěšením představuje svou nejnovější kampaň febi Fluids, která představuje širokou škálu olejů, chemikálií a dalších kapalných produktů, jež jsou k dispozici v rámci komplexní nabídky pro evropské a asijské osobní, lehké užitkové a nákladní automobily.

Od brzdové kapaliny, keramické pasty a motorového oleje až po hydraulickou kapalinu, maziva a speciální produkty, jako jsou servisní sady ATF a odstraňovač olejových skvrn MultiPLUS ECO, má febi ve svém rozsáhlém sortimentu vše, co může autoservis potřebovat – a ještě více.

Vrcholem kampaně je působivé video s příběhem, které sleduje čtyři hlavní postavy a představuje výhody kapalin febi. Můžete v něm vidět automechanika, který snadno najde správnou kapalinu febi do převodovky pomocí nové funkce fluidfinder v online katalogu Partsfinder. Produkty rychle vybere a ty jsou okamžitě doručeny řidičem dodávky.

Febi kapaliny

Zákazníci jsou následně velmi potěšeni, když je jejich drahocenný majetek – výkonné SUV a klasický americký muscle – osvěžen vysoce kvalitním olejem febi.

Video doplňuje nová informativní microsite, 20stránková brožura a nový „kapesní“ průvodce, který obsahuje podrobnosti o všech aktuálně nabízených kapalných produktech. Tyto materiály jsou k dispozici na nových stránkách fluids.febi.com.

Kampaň také zdůrazňuje výhody kapalin značky febi. Při výrobě, která probíhá v Německu a dalších evropských zemích, jsou vždy dodržovány specifikace výrobců vozidel a průmyslové předpisy a kvalita odpovídající OE je zajištěna přísnými kontrolními procesy společnosti febi.

Kromě toho se sortiment neustále rozšiřuje díky práci specializovaného výzkumného týmu, což znamená, že febi může mít produkty pro nejnovější technologie motorů a vozidel k dispozici ve velmi krátkém čase.

V průběhu kampaně společnost febi upozorňuje na „cestu k udržitelnosti“ skupiny bilstein. Jako inovativní společnost s dlouholetou tradicí je odhodlána zajistit blaho i pro příští generace.

Z tohoto důvodu klade společnost febi velký důraz na výrobu kapalin s ohledem na životní prostředí a zároveň se snaží o jejich vylepšení. Všechny produkty mají ekonomicky úsporné obaly. Jsou baleny do recyklovatelných, nepropustných polyethylenových lahví, které jsou opatřeny vysoce kvalitním obsahem, etiketami s jasnou identifikací výrobku a barevným značením, zatímco zapuštěné rukojeti a průhledný proužek pro kontrolu hladiny zvyšují praktičnost pro uživatele.

Navíc se febi spoléhá pouze na společnosti s neutrální výrobou CO2, takže 100 % olejů je šetrných k životnímu prostředí a snižuje emise.

Chcete-li se podívat na video ke kampani a dozvědět se více o nové řadě výrobků, navštivte fluids.febi.com.

Značka febi je součástí skupiny bilstein, která zastřešuje několik dalších silných značek. Skupina bilstein nabízí dohromady více než 62.000 různých náhradních dílů pro profesionální opravy vozidel. Mezinárodně působící skupina firem dodává své výrobky do více než 170 zemí. Více informací je k dispozici na adrese: bilsteingroup.com.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!