Společnost BorgWarner představila nové logo, které představuje transformaci na eMobilitu

7. června 2023, 15:04

Společnost BorgWarner představila své nové logo, kterým podtrhuje pokrok v transformaci směrem k eMobilitě prostřednictvím realizace strategie Charging Forward. Nové logo je vizuálním vyjádřením transformace společnosti – je zaměřené na budoucnost, dynamiku a signalizuje novou kapitolu v dlouhé historii společnosti BorgWarner. Je to poprvé, co se logo mění po více než třech desetiletích.

Společnost BorgWarner oznámila svou strategii Charging Forward v březnu 2021 a při plnění svých cílů dosáhla významného pokroku. Společnost je na dobré cestě k tomu, aby do roku 2025 měla nejméně 25 % svých příjmů z bateriových elektromobilů (EV). Kromě toho se fúze a akvizice zaměřené na elektromobily daří realizovat s předstihem oproti plánu, neboť společnost uskutečnila pět akvizic v oblasti bateriových sad, elektromotorů, výkonné elektroniky a rychlého nabíjení stejnosměrným proudem. S oddělením společnosti PHINIA, které by mělo být dokončeno ve třetím čtvrtletí tohoto roku, splní společnost BorgWarner své cíle v oblasti optimalizace svého portfolia dílů pro spalovací motory.

„Nyní je ten správný čas představit naše nové logo. Označuje obrovský pokrok, kterého náš tým dosáhl při transformaci společnosti BorgWarner z lídra v oblasti konvenčních pohonných technologií na lídra v oblasti mobility, včetně eMobility,“ řekl Frédéric Lissalde, prezident a generální ředitel společnosti BorgWarner.

V rámci této nové kapitoly společnost BorgWarner oznámila své plány využít sílu svých základních produktů na další růst tržeb z e-odvětví (elektromobilů a hybridů) na 5,6 miliardy dolarů v roce 2025 a na více než 10 miliard dolarů v roce 2027. V letošním roce společnost očekává tržby z e-produktů ve výši 2,3 až 2,6 miliardy USD.

Na vývoji nového firemního loga spolupracovala společnost BorgWarner s firmou Siegel+Gale, která se zabývá strategií značky.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!