SKF a HAZET oznamují spolupráci pro nezávislý trh s náhradními díly pro automobilový průmysl

7. září 2023, 11:05

Společnosti SKF a HAZET, významný výrobce ručního nářadí a dílenského vybavení, oznámily uzavření technického partnerství pro nezávislý trh s náhradními díly pro automobilový průmysl s cílem společně vyvíjet inovativní řešení pro potřeby profesionálních dílen.

Tato dohoda zahrnuje dynamickou výměnu technických zkušeností zaměřenou na poskytování nástrojů a řešení špičkové kvality pro výměnu kompletního sortimentu SKF – poprodejní trh. Zároveň se obě společnosti zapojí do soudržných strategií společné komunikace s cílem posílit přítomnost svých značek a uznání v oboru.

Díky více než 270 letům společného působení na trhu obě společnosti spojují své rozsáhlé znalosti a zdroje v oblastech, jako jsou ložiska kol, řízení a odpružení, motory a hnací ústrojí.

„Toto partnerství nám umožňuje nabídnout našim zákazníkům skutečnou přidanou hodnotu – prémiové náhradní díly jdou vždy ruku v ruce s prémiovým nářadím. Je pro nás důležité, abychom našim zákazníkům poskytovali kompletní servis kolem našich výrobků, což samozřejmě zahrnuje i správné řešení nářadí. Se společností HAZET máme v oblasti nářadí partnera, který splňuje naše požadavky na kvalitu a technické know-how,“ řekl Philipp Herlein, vedoucí globálního trhu náhradních dílů pro vozidla ve společnosti SKF.

„Na trhu s ručním nářadím a dílenským vybavením pro automobilový průmysl jsme již silně zastoupeni. Nově vzniklé partnerství se společností SKF nám nabízí cennou příležitost upevnit a dále rozšířit naši již tak silnou pozici na trhu,“ s potěšením zdůrazňuje význam nové spolupráce Matthias Hoffmann, jednatel společnosti HAZET.

Společnosti SKF a HAZET jsou uznávány jako společnosti, které po mnoho desetiletí utvářely odvětví trhu s náhradními díly. Touto dohodou spojí některé své aktivity v celosvětovém měřítku a budou usilovat o trvalé partnerství, které vytvoří inovace a globální dosah.

„Růst nezávislého trhu s náhradními díly je klíčovým prvkem strategie SKF pro automobilový průmysl a partnerstvím se společností HAZET jsme vytvořili další předpoklad pro úspěšné naplňování tohoto směru,“ potvrdila Kerstin Enochsson, prezidentka společnosti SKF pro automobilový průmysl.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!