PHILIPS: 10 nových modelů řady Xperion 3000!

11. září 2023, 10:50

Společnost Philips upevňuje svou pozici mezi předními výrobci vysoce kvalitního dílenského osvětlení. V září uvede na trh až 10 zcela nových modelů řady Xperion 3000.

Nová řada zaujímá místo pod špičkovými modely Xperion 6000, ale nad oblíbenou řadou EcoPro, kterou nakonec nahradí. Tento krok je reakcí na požadavky zákazníků, kteří hledají výrobky vysoké nebo velmi vysoké kvality za atraktivní, i když ne nutně nejnižší ceny.

Dokonalý první dojem

Nové lampy vynikají na první pohled. Díky výraznému barevnému provedení, tentokrát v odstínech zelené, se v dílně jen těžko ztratí. Dalo by se říci, že právě nejnovější řada Xperion 3000 je vizuálně nejpřitažlivější z celého sortimentu Philips. Vzhled jde samozřejmě ruku v ruce se solidním zpracováním, odolností vůči vnějším vlivům, funkčností a vynikajícím světelným výkonem. Takovou lampu prostě chcete mít – bez ohledu na to, zda jste profesionální automechanik, nebo amatérský kutil.

Jasné a komfortní pracovní osvětlení

Nové pracovní svítilny Philips Xperion 3000 jsou vybaveny dvojím režimem studeného bílého světla LED. Umožňuje uživateli vybrat si mezi provozem se zvýšeným výkonem až 1 000 lumenů nebo s optimálním využitím baterie v úsporném režimu a světelným tokem 600 lumenů. Některé modely mají také reflektor, který umožňuje zaměřit světlo na určitou oblast. Díky barevné teplotě 6 000 kelvinů je světlo šetrné k očím a nezpůsobuje jejich únavu a otočné světelné moduly umožňují nasměrovat světlo přesně na požadované místo.

Všestranné a snadné použití – nejen pro práci v autoservisu

Systémy uchycení vyvinuté pro nejvyšší řadu 6000 se osvědčily. Řada Xperion 3000 dostala velmi podobné, univerzální úchyty. V závislosti na modelu zahrnují vestavěné silné magnety, přídavné háčky, speciální klipy a příchytky i kombinace využívající několik systémů současně. Díky tomu lze každé svítidlo snadno upevnit na požadovaném místě v dílně i v terénu. Tato flexibilita výrazně rozšiřuje okruh potenciálních uživatelů svítilen Xperion 3000. Teoreticky se nabízejí jako dílenský produkt, ale jsou vhodné i pro použití na stavbách, v dopravě (jako přídavné osvětlení při překládce) a dokonce i při sportu (např. při akcích v terénu). To vše je možné díky jejich robustní konstrukci a odolnosti vůči nárazům nebo vlhkosti, blátu či prachu. Svítilny Xperion si získávají uznání nejen mezi automechaniky, ale stávají se také praktickým nástrojem pro každodenní použití.

Dlouhá výdrž

Společnost Philips klade velký důraz na napájení a kvalitu baterií. V případě svítilen Xperion 3000 zaručuje plné nabití jasné, bílé světlo z hlavního světelného zdroje po dobu až 6,5 hodiny v režimu boost. V úsporném režimu vydrží baterie svítit až deset hodin. To znamená, že lampy mohou při občasném používání vydržet několik dní bez nutnosti dobíjení.

Vysoká kvalita, moderní design a atraktivní cena

Dílenské lampy Philips Xperion 3000 jsou dostatečně odolné pro vnitřní i venkovní použití. Výše zmíněné výhody odolnosti jsou doloženy certifikáty. Konstrukce svítidel Xperion 3000 zajišťuje ochranu proti nárazu a proražení na úrovni IK06 až IK08.

Na lampy řady Xperion 3000 se vztahuje dvouletá záruka společnosti Philips.

Nová svítidla Philips Xperion 3000 budou na trh uvedena za velmi atraktivní ceny, což je u takto značkového výrobku s vysokou úrovni kvality překvapením. Více informací naleznete na stránkách Philips.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!