Castrol představuje obaly nové generace

5. října 2023, 14:33

V srpnu 2023 začala společnost Castrol ve svém produktovém portfoliu pro Evropu zavádět různá „malá balení“ lahví s produkty. Náš nový tvar lahví o objemu 0,5 l, 1 l, 4 l a 5 l byl cíleně navržen s ohledem na efektivitu logistiky a trvanlivost produktu.

Nové obaly Castrol

Nový design lahví ponese také nové etikety produktů Castrol EDGE, Castrol MAGNATEC a Castrol GTX v malém balení, což je součástí inovace značky Castrol, oznámené již dříve v roce 2023.

Nová identita značky bude postupně zaváděna ve všech evropských provozech společnosti Castrol v letech 2023 až 2024 a nakonec ji najdete na všech obalech našich produktů, v programech spolupráce se servisy, v zařízeních, online a offline marketingu a globálních sponzorských aktivech.

Nové lahve o objemu 0,5 l, 1 l, 4 l a 5 l byly cíleně navrženy s ohledem na efektivitu logistiky a trvanlivost. Nová 5litrová láhev v Evropě používá nyní o 20 % méně plastu ve srovnání s předchozí 5litrovou lahví a v Evropě nové lahve v malých baleních ušetří 1.000 tun plastu ve srovnání s prodejem v roce 2022. Chytrá balení jsou menší, což umožňuje více balení na jedné paletě, úsporu místa a efektivnější možnosti prodeje.

Spolu se změnami lahví a etiket v malých baleních provádí také několik změn v portfoliu motorových olejů pro auta a zjednodušují strukturu naší značky. Změna názvů variant značky některých produktů usnadňuje orientaci v portfoliu i jeho správu. Složení těchto produktů zůstává stejné.

Změny jsou tyto:

  • Castrol MAGNATEC STOP-START se mění na Castrol MAGNATEC
  • Castrol MAGNATEC Diesel se mění na Castrol MAGNATEC
  • Castrol EDGE Supercar se mění na Castrol EDGE
  • Castrol GTX Ultraclean se mění na Castrol GTX

Z tohoto důvodu od srpna 2023 nenajdete na webových stránkách společnosti Castrol Europe produkty s dosavadními názvy (viz tabulka níže).

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!