MS Motorservice je Premier Data Supplier u TecDoc

14. prosince 2023, 12:53

Firma MS Motorservice International GmbH byla v listopadu 2023 vyznamenána společností TecAlliance za vysokou kvalitu dat v katalogu TecDoc. Specializuje se na náhradní díly a splňuje přísná kriteria pro všechny své značky, což odpovídá asi 34.000 datových záznamů o výrobcích. Pro dvě značky obdržela zlatý status „Premier Data Supplier (PDS)“, pro zbylé čtyři stříbrný status „Certified Data Supplier (CDS)“. V roce 2024 má získat nejvyšší stupeň certifikace pro všechny značky.

Katalog TecDoc je přední světový katalog náhradních dílů pro trh s autopříslušenstvím. Jeho prostřednictvím si prodejci a servisy objednávají náhradní díly. Na základě údajů o produktu poskytnutých výrobci se rozhodují o nákupu. Přitom je pro ně důležité, že mohou rychle a spolehlivě srovnávat příslušné výrobky a být si jistí správností jejich charakteristik. To všechno je možné jen tehdy, pokud jsou data v katalogu optimálně spravována. Jako kontrolní nástroj zavedla proto společnost TecAlliance odpovídající certifikáty.

Transparentnost a srovnatelnost

Po ukončení aktuálního kola certifikací koncem listopadu se společnost Motorservice u výrobků svých značek Kolbenschmidt, Pierburg, BF a TRW Engine Components stala „Certifikovaným poskytovatelem dat (CDS)“ a splňuje tím již nyní ve velké míře požadavky na správu dat v katalogu TecDoc. U svých značek Turbo by Intec a Reman by Intec se jí podařilo dosáhnout nejvyššího možného standardu „Premier Data Supplier (PDS)“. V polovině roku 2024 to má být u všech značek standardem. Proto musí firma Motorservice splnit bez výjimky všechna kritéria s ještě přísnějšími požadavky na obsah.

„Při více než deseti milionech datových záznamů je to pro nás sice spojeno s velmi vysokými nároky, našim zákazníkům bychom však chtěli tuto službu v každém případě nabídnout – dobrá rozhodnutí se přece přijímají na základě správných informací,“ zdůrazňuje Peter Schulz, vedoucí oddělení správy dat u společnosti Motorservice.

Sem patří mezi jiným datové obsahy, jako jsou atributy výrobků, reference OE, mediální aktiva, propojení výrobků a mnoho dalšího.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!