Kompletní soupravy ozubeného řemenu s vodním čerpadlem pro vozy Kia a Hyundai v nabídce Continental

29. ledna 2024, 14:03

Firma Continental představuje nové soupravy ozubeného řemenu s vodním čerpadlem CT1237WP, které jsou vhodné pro použití ve více než 400.000 vozidlech.

Dosud bylo při přistavení větších modelů značek Kia nebo Hyundai do servisu za účelem provedení výměny ozubeného řemenu nezbytné, aby montéři kromě tohoto ozubeného řemenu samostatně objednávali vodní čerpadlo, jehož současná výměna je povinná. Dobrá zpráva: Všechny komponenty se již nyní dodávají v jedné praktické soupravě.

Nová souprava ozubeného řemenu s vodním čerpadlem CT1237WP je vhodná pro použití ve více než 400.000 vozidlech, která jsou v provozu na evropském trhu a mezi která patří například modely Kia Sportage nebo Hyundai Tucson.

Některé motory potřebují kromě rozvodového řemenu pro hlavní pohon dokonce i ještě jeden řemen, který je určen pro olejové čerpadlo. Ani na to firma Continental nezapomněla. Jednou ze součástí soupravy CT1237WP2PRO, která je rovněž nově dodávána, je také řemen pro pohon olejového čerpadla. Díky tomu mají montéři vše potřebné ihned po ruce.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!