Společnosti Stellantis a NEXUS Automotive International oznamují strategické obchodní partnerství

8. března 2024, 11:35

Společnosti Stellantis a NEXUS oznámily strategické a inovativní obchodní partnerství. Cílem partnerství je dále posílit aftermarketové značky společnosti Stellantis a zároveň využít zavedené globální distribuční sítě společnosti NEXUS k výraznému růstu na nezávislém aftermarketu, počínaje Severní Amerikou, Středním východem a Asií a Tichomořím.

Členové společnosti NEXUS získají přístup ke kompletní nabídce produktů a služeb společnosti Stellantis, která doplňuje jejich stávající portfolio a přináší globálním zákazníkům rozsáhlejší a cenově dostupnější řešení, a to v souladu se zavedeným distribučním modelem v daných zemích (selektivní distribuce, autorizovaní prodejci).

Tato transformace z tradičního výrobce automobilů a vedoucího pracovníka v oblasti IAM na inovativnější a oboustranně výhodné partnerství odpovídá DNA a dlouhodobým cílům společností Stellantis i NEXUS. Cílem společnosti Stellantis je „“Lead the way the world moves“, které přináší čistá, bezpečná a cenově dostupná řešení mobility a zároveň poskytuje celou řadu dílů a služeb, aby vytvořila celoživotní vztah se svými zákazníky a řidiči.

Jako akcelerátor růstu si společnost N! klade za cíl utvářet aftermarket mobility zítřka a poskytovat svým členům nové obchodní příležitosti.

Toto partnerství také přináší možnost dalšího zkoumání vzájemně výhodných synergií. Ty mohou zahrnovat globální konsolidaci nákupu, projekty digitalizace, využití distribuční stopy a obchodního know-how obou společností a také řešení mobility a iniciativy v oblasti oběhového hospodářství. To posílí udržitelnost jejich obchodního modelu. Toto partnerství také výrazně rozšiřuje možnosti, které budou mít zákazníci společností Stellantis a NEXUS v rámci čistě zákaznicky orientovaného přístupu.

„Tato dohoda je součástí globální rozvojové iniciativy, která je plně v souladu s činností našich autorizovaných servisů a sítě Eurorepar Car Service. Využití komunity a působnosti společnosti NEXUS a komplexní nabídky produktů společnosti Stellantis posílí naše pozice a posílí náš růst v souladu s cíli našeho strategického plánu Dare Forward 2030. S potěšením oznamujeme ratifikaci tohoto partnerství se společností NEXUS, které bude přínosem pro obě naše společnosti,“ řekla Sylvie LAYEC, senior viceprezidentka pro globální prodej a marketing společnosti Stellantis Parts and Services.

„Vzhledem k tomu, že jsme přední světovou komunitou AA a máme mimořádně progresivní myšlení, je pro nás klíčové navazovat obchodní vztahy s předními hráči na globálním aftermarketu. Vytvoření plodného plánu pro společnosti Stellantis i NEXUS přináší našim společnostem mnoho výhod a pomůže nám vytvořit aftermarket zítřka,“ řekl Gaël Escribe, generální ředitel společnosti NEXUS Automotive International.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!