MS Motorservice: Nové snímače otáček kol v nabídce

4. dubna 2024, 16:16

Společnost MS Motorservice International GmbH rozšířila svůj výrobní program o 35 snímačů otáček kol. Nové výrobky pokrývají celosvětový stav vozidel, což je přibližně 270 milionů. Kromě toho se vyznačují obzvlášť bezporuchovou elektronikou.

Nové snímače otáček kol jsou u společnosti Motorservice k dostání v aktivním a pasivním provedení. Pasivní snímače jsou snímače, které se skládají jen z pasivních prvků bez stálého napájení. Aktivní snímače obsahují integrovanou elektroniku, která je nepřetržitě napájena proudem. Výstup signálu probíhá jako obdélníkový impulz. Kromě toho existují snímače s kabelem nebo přímým zasunutím do zásuvky pro levou nebo pravou stranu vozidla, pro montáž na přední či zadní nápravě a s různými druhy výstupu signálu: obdélníkový impulz, PWM, protokol AK. Použitím kvalitních materiálů, promyšlených testovacích koncepcí a výroby přesně podle specifikací OE mají snímače odolnou elektroniku se stabilním signálem.

Funkce snímačů otáček kol

Snímače otáček kol patří k nejdůležitějším snímačům ve vozidle. Jejich signál slouží jako vstupní veličina pro bezpečnostní a komfortní systémy, jako je protiblokovací systém (ABS), elektronický stabilizační program (ESC – Electronic Stability Control), systém regulace prokluzu kol (ASR), nebo v systému kontroly tlaku v pneumatikách (RDKS). Tak přímo přispívají k bezpečnosti provozu, komfortní jízdě a optimální spotřebě paliva.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!