Nové tlumiče torzních vibrací Continental

16. dubna 2024, 12:14

Tlumiče torzních vibrací (TSD) s integrovanou pryžovou dráhou eliminují vibrace a nepravidelnosti otáčení klikového hřídele. Tím se zabrání jejich šíření do dalších jednotek prostřednictvím řemenic a řemenů. Motor tak celkově pracuje plynuleji. Cesta je proto mnohem příjemnější. 

Nové tlumiče torzních vibrací Continental

Firma Continental neustále rozšiřuje sortiment TSD. Úplnou novinkou je nyní pět nových typů TSD, které pokryjí celkem přibližně 12 milionů vozidel v Evropě. Nyní má společnost v nabídce model VD1236 pro užitková vozidla, jako je například Iveco Daily. Na  tlumiče torzních vibrací poskytujeme registrovaným dílnám pětiletou záruku.

Tlumič torzních vibrací s integrovanou funkcí volnoběhu od společnosti Continental představuje novinku na trhu s náhradními díly pro automobily. Oddělují řemenový pohon od klikového hřídele a izolují vysoké torzní vibrace. Řemen tak nemusí být tolik napnutý, čímž se omezí jeho tření. Je to šetrné nejen ke všem komponentům řemenového pohonu, ale díky snížení emisí CO2 také k životnímu prostředí. V současné době nabízí Continental pět typů: VD1217 EXTRA, VD1219 EXTRA, VD1220 EXTRA, VD1221 EXTRA a VD1222 EXTRA.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!