Nové svíčky značky NGK pro aftermarket

23. května 2024, 11:35

Společnost Niterra, specialista na zapalování a elektroniku vozidel, přidala do své nabídky pro aftermarket pod značkou NGK další čtyři svíčky z drahých kovů. Tři z nich patří do řady Laser Iridium a jedna do řady Iridium IX.

Svíčky NGK

Nové svíčky NGK

  • DILKAR8R9HS – v nabídce od září 2023, použití ve vozech Renault (Megane 1.8 RS)
  • DILKAR6Q8 – v nabídce od září 2023, použití ve vozech Toyota (C-HR 1.8 Hybrid, Corolla 1.8 VVTi Hybrid a různé vozy Prius, včetně modelu PHV 1.8 Plug-in Hybrid)
  • DILFR6N-T– v nabídce od února 2024, použití ve vozech Lexus (ES, LS a GS)
  • ZFR5BIX – v nabídce od února 2024, použití ve vozech koncernu Volkswagen Group: Seat (Cordoba, Ibiza), Škoda (Fabia) a VW (Polo, Lupo a Fox)

Kromě těchto čtyř nových svíček společnost Niterra výrazně rozšířila univerzálnost svíčky ILKR7B8, která nyní pokrývá značné množství modelů Hyundai i10 a i20.

„Opět rozšiřujeme naši již tak rozsáhlou nabídku zapalovacích svíček NGK Ignition Parts z ušlechtilých kovů o další špičkové modely určené pro přední světové výrobce automobilů. Tyto nové položky nabízejí zákazníkům na aftermarketu vynikající produkty, které slibují naše obvyklé vysoké standardy zapalování, výkonu a vysoké odolnosti proti opotřebení,” uvedl Frank Massia, ředitel marketingu pro aftermarket v regionu EMEA společnosti Niterra EMEA GmbH.

Všechny nové produkty jsou již zalistovány v databázi katalogu TecDoc a brzy budou přidány také do katalogu zapalovacích svíček společnosti Niterra.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!