Firma Liqui Moly se chystá na veletrh Automechanika

8. srpna 2024, 14:42

Na veletrhu Automechanika ve Frankfurtu nad Mohanem, který se koná od 10. do 14. září, bude společnost LIQUI MOLY prezentovat primárně svůj sortiment výrobků pro servisy a specializované prodejny.

Obor maziv bude poprvé zastoupen na veletrhu v hale 12. LIQUI MOLY představí svůj kompletní sortiment na stánku B01 na ploše přibližně 450 m2. Ten bude zahrnovat i nová maziva a aditiva a také přepracovanou řadu produktů pro péči o vozidla. Prezentaci na veletrhu Automechanika završí dvě odborné přednášky z oblasti výzkumu a vývoje.

Před mezinárodním publikem oslaví svou premiéru přepracovaná řada péče o automobily made in LIQUI MOLY. Je rozdělena do oblastí sklo, lak, pneumatiky a interiér. Společnost přidala do svého sortimentu nebo upravila složení přibližně u poloviny svých výrobků. Například bylo vylepšeno složení leštěnek. Přípravky s novým složením se snadněji aplikují a rozlešťují. Sortiment doplňují nové lešticí houby a hadříky vhodné pro tuto oblast použití.

Značka maziv na veletrhu Automechanika představí také nové motorové oleje jako Special Tec AA 0W-8. Dosud nejřidší motorový olej od LIQUI MOLY nabízí absolutní maximum úspory paliva a současně komplexní ochranu motoru. V divizi užitkových vozidel je nový Top Tec Truck 6150 5W-30. Olej Heavy-Duty splňuje aktuální schválení DTFR 15C130 společnosti Daimler Truck.

Oliver Kuhn se bude věnovat vývoji maziv ve své přednášce „Specifikace olejů ACEA – stručná historie od minulosti až do současnosti“. Proběhne ve čtvrtek 12. září od 10:30 do 11:00 hodin ve veletržních prostorách v hale 12. Oliver Kuhn je vedoucím oddělení aplikační techniky v závodě na výrobu minerálních olejů LIQUI MOLY v Saarlouis.

Na stejném místě bude vedoucí vývoje David Kaiser o den později od 10:00 do 10:30 hodin mluvit o aditivech do oleje a paliva. Novým vývojem jeho oddělení je koncentrát antikrystalických aditiv SCR. Přísada do redukčního přípravku AdBlue® chrání systém SCR pro dodatečnou úpravu plynů před poškozením.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!