Clarios na veletrhu Automechanika 2024 – Nové produkty pro osobní i pro nákladní vozidla

13. srpna 2024, 11:28

Automechanika 2024 ve Frankfurtu je jednou z největších akcí aftermarketu. Mezi vystavovateli nebude chybět ani společnost Clarios, vlastnící značku VARTA.

Firma Clarios

VARTA na veletrhu Automechanika 2024

Značka VARTA oznamuje revoluci ve svém katalogu. Již v září se na frankfurtském veletrhu Automechanika budete moci seznámit s novými technologickými trendy a strategiemi. Nabídka značky bude určena jak pro elektrická, tak pro spalovací vozidla, která stále potřebují výkonné 12voltové baterie.

Novinky i pro nákladní vozidla

Kromě novinek pro osobní automobily představí VARTA také své technologie určené majitelům nákladních vozidel. I zde se jedná o baterie, které jsou navrženy tak, aby zajistily spolehlivý provoz systémů osvětlení, brzd a řízení, a to i v případě poruchy vysokonapěťového modulu.

Stánek společnosti hledejte v hale 4.1 na místě E10.

Baterie Varta

Clarios také v Hannoveru

Veletrh Automechanika není jedinou zářijovou akcí, které se Clarios zúčastní. Společnost můžete najít také v Hannoveru na veletrhu IAA Transportation 2024, který se koná od 17. do 22. 9. Na stánku D59 v hale 19/20 budou představena řešení VARTA pro užitková vozidla, včetně lithium-iontových, sodíkových a AGM baterií.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!