APM: Aplikační pistole TEROSON zdarma

Pozor!

Akce skončila.

Profesionální způsob aplikace tmelů a lepidel TEROSTAT s výsledkem jako z továrny nabízí patentované nanášecí zařízení společnosti Henkel, aplikační pistole TEROSON Power Line II s násobičem tlaku.

A právě takový profesionální nástroj v hodnotě 8.500 Kč (bez DPH) mohou zákazníci APM Automotive až do konce roku 2011 získat zdarma. Stačí, když budou prostřednictvím tohoto dodavatele náhradních dílů a příslušenství odebírat utěsňovací tmely na švy TEROSTAT 9320 a TEROSTAT 9120 nebo bezprimerové lepidlo na autoskla TEROSTAT 9097 PL HMLC

Pokud registrovaný zákazník odebere alespoň jeden karton (tj. 12 ks) kterékoliv z uvedených materiálů, obdrží nanášecí pistoli ZDARMA K ZAPŮJČENÍ. Na základě podepsaného zápůjčního protokolu mu pistoli předá a také prakticky předvede specialista firmy Henkel a to nejpozději do týdne od objednání prvního kartonu (tj. od vzniku nároku na zapůjčení či předání pistole). Když pak zákazník odebere nejméně další čtyři kartony, takže celkové množství odebraných kartuší přesáhne 60 ks, získá pistoli ZDARMA DO PLNÉHO VLASTNICTVÍ.

Prezentaci aplikační pistole a jejího použití s praktickými ukázkami mohou zákazníkům předvést i nářaďoví specialisté servisního konceptu AutoPROFITEAM David OUŘADA a Dušan MATUŠKOVIČ. Koordinátorem předváděcích nebo předávacích návštěv přímo u zákazníků je technický poradce AutoPROFITEAMu Michal Sikorský (tel. 739 530 734).

Zatímco TEROSTAT 9120 SF pro přetmelení tzv. ´pertlů´ na dveřích, kapotách či jiných místech karoserií je možné nanášet i štětcem či klasickou mechanickou pistolí na kartuše, speciální tmel TEROSTAT 9320 SF 6in1 pro tvorbu tzv. ´stříkané housenky´ lze aplikovat výhradně s použitím pistole Power Line II a speciálních trysek. Pistole je vybavena násobičem tlaku s regulátorem umožňujícím tvorbu různě hrubých tvarů housenek. Ke každému kartonu tmelu 9320 navíc APM Automotive po dobu akční nabídky (tedy do konce roku 2011) přidá ZDARMA 5 ks + 5 ks speciálních trysek pro úzký a široký nástřik v celkové hodnotě 530,- Kč (bez DPH).

Také speciální lepidlo na bázi polyuretanu TEROSTAT 9097 PL HMLC pro bezprimerové přímé zasklívání oken musí být nanášeno výhradně pistolí Power Line II a speciální nastavitelnou nanášecí tryskou dodávanou zároveň s kartuší. Toto lepidlo vyhovuje nejen pevnostním požadavkům výrobců automobilů, neboť přispívá k tuhosti karoserie, ale zároveň je nevodivé, takže je vhodné i pro lepení oken s anténou, vyhříváním či jinou elektrickou výbavou.

 

Více na apm.cz