Přijďte si do APM pro značkovou peněženku

Pozor!

Akce skončila.

Na více než dvou desítkách poboček APM Automotive mohou zákazníci o prázdninách k vybraným výrobkům Loctite a Teroson získat pánskou koženou peněženku z edice PORSCHE/LOCTITE.

Při jednorázovém nákupu vybraných produktů LOCTITE a TEROSON za minimálně 2500,- Kč v MOC bez DPH na kterékoliv z prodejen APM Automotive získá zákazník možnost vyplnit dotazník, na jehož základě mu pak bude doručen hodnotný dárek – pánská kožená peněženka PORSCHE/LOCTITE v hodnotě 750,- Kč bez DPH.

Tato ojedinělá pobočková akce, kterou společnost APM Automotive připravuje ve spolupráci s firmou HENKEL (výrobce produktů Loctite a Teroson), potrvá do středy 31. srpna 2011 (nebo do vyčerpání bonusu). Vyplnění dotazníku a jeho odevzdání v prodejně je nutnou podmínkou pro zisk bonusu.

Akce se vztahuje na libovolnou kombinaci celkem dvanácti vybraných produktů značek Loctite a Teroson osvědčených v autoopravárenství. Vedle oblíbeného dvousložkového lepidla Loctite 3090 jsou to především speciální přípravky pro zajišťování šroubů Loctite 2701 (vysoce pevnostní) a Loctite 243 (středně pevnostní), vysoce pevnostní upevňovač spojů Loctite 648 či plošná těsnění Loctite 518 a Loctite 5910 Quickgasket. Do akce byly zařazeny také keramický ochranný povlak pro svařování Ceramishield, konstrukční lepidlo na automobilové plechy Terokal 5055, vodou ředitelný simulátor vrchního laku QuickCheck, nástřik spodku vozidel Terotex Rekord 2000 Aqua či dvě barevné varianty ochranného nástřiku proti odletujícím kamínkům Terotex Super 3000 Aqua.

Více o vybraných i dalších produktech Loctite a Teroson najdete v katalogu výstižně nazvaném Řešení pro opravy a údržbu vozidel, který je umístěn v elektronickém vyhledávacím katalogu APM Cat – http://cat.apm.cz ve stromu: Náplně/ Produkty Loctite a Teroson/ PDF katalog.

 

Více na apm.cz.