APM Automotive: Nové, ale přesto osvědčené baterie a brzdové díly

26. listopadu 2018, 14:32

Oblíbené startovací baterie značek Carrex či Caryon a také brzdové destičky a kotouče Fri.Tech. – to jsou novinky v sortimentu autodílů společnosti APM Automotive, která po vzájemné dohodě převzala tento klíčový sortiment zaniklého distributora Genei.

Brzdy Fri.Tech. u společnost APMSkladový sortiment brzdových dílů u APM Automotive nově rozšířilo 280 typů brzdových destiček a 240 položek kotoučů s logem Fri.Tech. Brzdy této italské značky patřící skupiny MetelliGroup jsou přitom osvědčenými produkty, na které spoléhají tisíce mechaniků po celé Evropě. Firma je známá svým inovativním přístupem a hledáním stále lepších směsí pro brzdové destičky, které jsou k dispozici také v rámci sportovní řady Competition.

Baterie Carrex u APMMezi mnoha motoristy jsou oblíbené také baterie Carrex a Caryon, což jsou privátní značky využívající produkty jednoho z největších evropských výrobců baterií. Základní řady Caryon a Carrex Profi přitom doplňuje také řada Carrex Premium s nabídkou čtyř typů bezúdržbových kalciových baterií vyšší třídy pro použití ve vozech s vysokými nároky na energii. APM Automotive v rámci dohody získala výhradní české zastoupení také na baterie uznávané rakouské značky Bären. Tyto špičkové baterie budou dodávány na základě závazných objednávek.

Všechny novinky jsou dohledatelné ve webshopu APMCatu a k dispozici by měly být už v průběhu prosince 2018.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Anonym, 26. listopadu 2018, 21:42 2 0

Bären býval rakouský výrobce autobaterií, ale již delší dobu patří FIAMMu. Trochu nechápu, co chtěl autor tohoto textu říci. Takže novinka na trhu, výhradní zastoupení nějaké "rádoby" rakouské značky baterií, která je ale dostupná jen na základě závazné objednávky. Opravdu zajímavé ...

Odpověď

Anonym, 27. listopadu 2018, 10:25 1 0

Dobrý den. Drobná poznámka: Bären je stále výrobce baterií. Stačí se podívat do Googlu. Adresa je: Bären Industriepark 7 9181 Feistritz im Rosental. Dnes je Bären součástí koncernu FIAMM/Hitachi. Takže ne "radoby" Rakouská baterie.

Odpověď

Anonym, 2. prosince 2018, 12:08 1 0

Pokud o tom nic nevíte, tak raději nic nepiště a neříkejte. Doporučuji sednout do auta a podívat se na uvedenou adresu. BÄREN býval výrobce. A dobrý výrobce baterií. Dnes je ale Bären pouze obchodní kancelář pro daný region. Bären baterie se vyráběly i u nás v AKUMĚ. Dnes je produkce pouze z Itálie. Bären postihla finanční situace v r. 1998 a následně ekologické následky s výrobcou baterií. Mužete si to sami přečíst - https://derstandard.at/1326504140004/Kaernten-Das-giftige-Erbe-der-Batteriefabrik

Odpověď

Anonym, 11. prosince 2018, 10:42 0 -1

Pane, nevím kdo jste, ale pokud opravdu nevíte všechno, tak bych moc neútočil.

Odpověď