Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 vyhrály nejnovější testy letních pneumatik

13. dubna 2022, 10:14

Pneumatiky Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 zvítězily v několika nedávných testech pneumatik, včetně testu německého časopisu Auto Bild, který podrobil zkoušce deset nejprodávanějších letních pneumatik o rozměru 245/40R19 na testovacím voze BMW řady 5. Test časopisu Auto Bild vynesl pneumatikám Eagle F1 Asymmetric 6 prestižní hodnocení „vzorné“.

Již v březnu časopis Auto Motor und Sport označil pneumatiky Eagle F1 Asymmetric 6 za „überragend“ (vynikající). Asymmetric 6, nejnovější člen rodiny pneumatik Eagle F1 značky Goodyear, jsou vysoce výkonné (UHP) pneumatiky určené pro sportovní a silné vozy všech velikostí.

Švédský list Aftonbladet vyhlásil Eagle F1 Asymmetric 6 za společného vítěze svého testu 17palcových letních pneumatik, ocenil přitom zejména jejich „přilnavost a jízdní vlastnosti za mokra i na suchém povrchu“.

Také britský web specializující se na testy pneumatik − Tyre Reviews – oznámil, že pneumatiky Eagle F1 Asymmetric 6 se dělily o vítězství v jeho nejnovějším testu pneumatik UHP, rovněž v oblíbeném rozměru 225/45R174. Tyre Reviews vyzdvihly zejména „sportovní dynamickou ovladatelnost“ nových pneumatik Goodyear a jejich všestranně dobré užitné vlastnosti na mokrém i suchém povrchu, stejně jako jejich nízkou hlučnost a nízký valivý odpor.

Testovací řidiči motoristického časopisu Auto Bild pochválili pneumatiky Eagle F1 Asymmetric 6 za „vyvážené užitné vlastnosti na nejvyšší úrovni, dobré rezervy při aquaplaningu, krátkou brzdnou dráhu, přesné jízdní vlastnosti a nízký valivý odpor“ .
Pneumatiky Eagle F1 Asymmetric 6 byly na začátku roku 2022 uvedeny na trh v 28 rozměrech. Další provedení budou přicházet do prodeje postupně během roku. Do roku 2023 budou k dispozici v nejméně 65 rozměrech od 17 do 22 palců.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!