febi poprvé na Prague Car Festivalu 2024

14. října 2024, 14:31

Značka febi, známá svou dlouhou tradicí ve výrobě kvalitních dílů, se letos poprvé představí na Prague Car Festivalu. Tento prestižní automobilový veletrh se uskuteční 26. a 27. října 2024 v pražských Letňanech a slibuje bohatý program pro odborníky i automobilové nadšence.

febi na Prague Car Festivalu

Na stánku febi, který najdete v Hale č. 3, se mohou návštěvníci těšit na exkluzivně vystavený vůz Porsche, který bude hlavním magnetem. Kromě toho bude k vidění i široká nabídka  autodílů febi, které reflektují její dlouholeté zkušenosti a závazek k vysoké kvalitě. Návštěvníci si budou moci prohlédnout konkrétní produkty a konzultovat jejich vlastnosti přímo s našimi odborníky.

Pro příznivce interaktivních aktivit bude připraven zábavní koutek, kde si budou moci vyzkoušet například závodní simulátor. Na své si přijdou také rodiny s dětmi – pro ty nejmenší bude k dispozici dětský koutek s různými aktivitami, které jim zpříjemní návštěvu festivalu.

Účast na Prague Car Festivalu je pro značku febi skvělou příležitostí přiblížit své produkty širokému publiku, navázat nové kontakty a podpořit povědomí o značce v České republice. Na Prague Car Festivalu se febi těší především na setkání s mechaniky a profesionály z autoservisů. Vnímá tuto akci jako výjimečnou příležitost navázat osobní kontakt s odborníky z praxe, získat zpětnou vazbu a poskytnout technické poradenství přímo na místě.

Značka febi je rovněž otevřená budoucím spolupracím, a proto vítá automobilové tvůrce obsahu, aby stánek navštívili a představili své projekty. Rádi se seznámí s novými nápady a podněty, jak společně posouvat hranice v automobilovém průmyslu. Zástupci febi se těší na setkání a věří, že si ze stánku odnesete nejen nové poznatky, ale i skvělé zážitky.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!