Soutěž o automobily s J+M autodíly je ve třetině

29. července 2022, 12:24

Hokejovou terminologií lze říci, že soutěž o 3 automobily s J+M autodíly má za sebou první třetinu. Ještě celé dva měsíce mají zákazníci, kteří se kvalifikovali do soutěže, možnost objednávat zboží od partnerů soutěže – dodavatelů VALEO, SKF a FEBI BILSTEIN a zvýšit tak své šance na výhry v podobě bezplatného používání osobních automobilů na dva roky. Každý soutěžící obdržel, nebo v nejbližší době obdrží tištěný informační leták, v němž je vysvětlen jednoduchý princip soutěže. Letáček je pro jistotu k nahlédnutí i zde u článku.

Připomeňme, o jaká auta se v litém boji soutěží – prvním z fešáků je ŠKODA KAROQ ve výbavě STYLE s motorem 1,0 TSI 81 kW a 6-stupňovou mechanickou převodovkou. Balíček STYLE obsahuje navigaci, přední parkovací senzory či zadní parkovací kameru. Druhou výhrou je osvědčená klasika ŠKODA OCTAVIA ve výbavě Ambition, s motorem 1,0 TSI 81 kW, 6stupňovou mechanickou převodovkou a navigací. Třetí vozidlo je ŠKODA KAMIQ, opět ve výbavě STYLE s motorem 1,0 TSI 70 kW, 5-stupňovou mechanickou převodovkou a navigací.

Vzhledem k momentální situaci na trhu s vozidly si společnost J+M autodíly s.r.o. si vyhrazuje právo na případnou změnu specifikací jednotlivých vozidel na základě jejich dostupnosti.

Společnost J+M autodíly spolu s partnery soutěže přeje všem soutěžícím hodně zdaru a krásné a slunečné léto!

Více informací naleznete na ziskejauto.jmautomobily.cz.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

automechanik M, 9. srpna 2022, 14:10 0 0

Je to sice pro mě složitá matika, ale ceny vypadají dobře, nebudu lhát. Zapojit se zkusím.

Odpověď