Společnost ZF Aftermarket představí na veletrhu Automechanika Frankfurt 2024 řešení mobility budoucnosti

22. července 2024, 20:54

Společnost ZF Aftermarket zve na veletrh Automechanika Frankfurt 2024, aby zde představila své nejnovější produkty a řešení, která mají zlepšit činnost profesionálů podporujících tento ekosystém. Společnost ZF se bude nacházet v exkluzivní budově „Forum“ a nabídne prostředí podobné tržišti, které uspokojí klíčové cílové skupiny zákazníků. Zahrnuje specifické oblasti pro distributory, servisy a vozové parky se zaměřením na potřeby veřejnosti. Na druhé straně bude prostor „Heritage Area“ zdůrazňovat dlouholeté inovace a partnerství společnosti ZF. Hands-On Area nabídne živá školení a ukázky produktů.

„Automechanika Frankfurt je ideálním místem, kde můžeme s našimi zákazníky a partnery z celého světa diskutovat o tom, jak společně zvládneme rychlé změny v odvětví a technologický pokrok,“ komentuje Philippe Colpron, vedoucí ZF Aftermarket. „Představíme zde nejnovější rozšíření našeho širokého portfolia produktů a také ukážeme ekosystémová řešení s přidanou hodnotou, která podporují nezbytnou digitální transformaci v činnosti našich partnerů.“

V celém stánku budou instalovány interaktivní obrazovky, na kterých si návštěvníci budou moci prohlédnout kompletní portfolio produktů a služeb společnosti ZF přizpůsobené jejich individuálním potřebám. Tento praktický přístup zajistí, že návštěvníci budou odcházet s praktickými znalostmi a poznatky o nabídce společnosti ZF.

Mezi mnoha novinkami, které letos na veletrhu Automechanika ZF Aftermarket představí, musíme zmínit premiéru ZF [pro]Manager, nové vzduchové vzpěry Sachs nebo oslavu 40. výročí dílenských konceptů. Tyto milníky odrážejí závazek společnosti ZF k inovacím, kvalitě a dlouhodobému partnerství na aftermarketu.

Přenesení vztahů se zákazníky do digitálního světa s nástrojem ZF [pro]Manager

Společnost ZF Aftermarket představí na veletrhu Automechanika 2024 globální inovaci ZF [pro]Manager, která umožňuje autoservisům profesionálně řešit moderní požadavky zákazníků. Dnešní zákazníci očekávají pohodlné digitální služby, které se vyznačují bezproblémovou a transparentní komunikací, stejně jako proaktivními informacemi a možnostmi digitálních plateb. Prostřednictvím proaktivního a transparentního informování majitelů vozů mají autoservisy možnost výrazně posílit loajalitu zákazníků a generovat vyšší zisky.

ZF [pro]Manager zlepšuje cestu k zákazníkovi prostřednictvím automatizované komunikace mezi servisem a majiteli vozů a zpracováním objednávek. To vede ke zvýšení efektivity a snížení množství telefonátů. Systém založený na prohlížeči nabízí zákaznicky přívětivý frontend a umožňuje hladký průběh servisních procesů od schvalování nabídek přes podporu videa až po digitální fakturaci a platbu. Další obchodní příležitosti vznikají například díky automatizovaným propagačním akcím a digitálnímu propojení s rezervačními a fleetovými řešeními. Moderní uživatelské prostředí zvyšuje spokojenost a loajalitu zákazníků díky rychlé a transparentní komunikaci.

Představení vzduchových vzpěr Sachs, které kombinují vzduchové pružiny a tlumiče CDC

Vzhledem k rostoucímu počtu vozidel se vzduchovým odpružením se servisy stále častěji setkávají s tímto tématem. S novými vzduchovými vzpěrami Sachs mají nyní nezávislé autoservisy k dispozici kompletní řešení, jak poskytnout svým zákazníkům nejlepší možné služby v této oblasti. Kombinace vzduchové pružiny a tlumiče v jednom dílu umožňuje dokonalou souhru obou klíčových součástí.

Pro začátek společnost ZF Aftermarket představí řadu vzduchových vzpěr včetně tlumičů Sachs CDC. Při používání sledují senzory všechny vlivy na pohyb vozidla. Tyto signály zpracovává řídicí jednotka, která každé dvě milisekundy přenáší požadované tlumicí síly do proporcionálního tlumicího ventilu. Ten průběžně upravuje tlumicí síly podle příslušné jízdní situace a stavu vozovky. Například v obtížných jízdních situacích se tlumení automaticky nastaví silněji. Pro řidiče to znamená větší kontrolu a stabilitu, ale také větší komfort. Vzduchové vzpěry Sachs – které svou kvalitou, funkčností a přesností uložení odpovídají dílům OE – budou na začátku prodeje k dispozici mimo jiné pro Audi Q7, Porsche Cayenne a VW Touareg.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!