Spolehlivé stahovačky oken od Metzger Autoteile: Funkčnost a kvalita v jednom

6. září 2024, 10:29

Firma Metzger Autoteile představuje další novinky ve své nabídce, a to rozšířenou řadu stahovacích mechanizmů oken. Mechanická i motorová řešení, vše v testované Metzger kvalitě. Jsou dostupné pro široké spektrum vozidel a vyznačují se kvalitou, jednoduchou výměnou a životností.

Metzger Autoteile

Objevte rozsáhlý svět stahovaček oken Metzger Autoteile. Ať už s motorem nebo bez, s nebo bez základního nosiče, elektrické nebo manuální – mají řešení pro každou potřebu.

Motorové stahovačky oken s výkonnými motory a přesnou mechanikou umožňují snadné a pohodlné otevírání a zavírání oken. Společnost samozřejmě nabízí také široký výběr vysoce kvalitních manuálních stahovaček oken.

Firma Metzger přes 30 let poskytuje produkty svým zákazníkům po celém světě. V plně automatizovaném skladu ve Stuttgartu je dostupných přes 30.000 položek. Všichni dodavatelé jsou certifikovaní podle ISO a jsou primárními dodavateli známých značek. Máte tedy jistotu, že budete mít stejný produkt, který je v každém ohledu ekvivalentní originálnímu dílu.

Spolehněte se na dlouholeté zkušenosti a rozsáhlý výběr produktů. Navštivte webové stránky Metzger pro více informací o rozmanitém produktovém programu. V České republice najdete sortiment Metzger v distribučních sítích společností LKQ a Swiss Automotive Group (SAG). Úplné informace o stahovačkách oken naleznete v katalogu TecDoc nebo v katalogu Metzger.

Kompletní leták je k dispozici ve formátu PDF.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!