Turbodmychadla Nissens nově v nabídce LKQ

14. října 2024, 14:25

Společnost LKQ neustále rozšiřuje svůj sortiment. Mezi novinky patří turbodmychadla značky Nissens.

Turbodmychadla Nissens v nabídce LKQ

Všechna turbodmychadla Nissens jsou zcela nová a nevyžadují vrácení starého dílu ani za ně není účtován žádný příplatek. Kromě toho se všechna snadno instalují. Koncept „First Fit“ znamená, že všechny potřebné montážní díly, jako jsou těsnění, napínací šrouby, svorky, základní dávka oleje a komplexní montážní příručky, jsou vždy součástí balení, což usnadňuje proces montáže.

Sortiment turbodmychadel Nissens zahrnuje nyní více než 400 položek turbodmychadel pokrývajících více než 3.500 OE referencí, které kromě aplikací pro osobní automobily a lehké dodávky zahrnují také více než 50 modelů turbodmychadel pro nákladní automobily. Sortiment se neustále vyvíjí a zvyšuje již tak vysoké pokrytí vozové parku.

Vzhledem k tomu, že moderní konstrukce motorů v segmentu prémiových vozidel používají elektricky poháněná turba, zahrnuje výroba Nissens také díly vyrobené touto pokročilou technologií. Kromě wastegate a variabilních turbodmychadel s pneumatickým ovládáním společnost nedávno vyvinula řadu několika desítek turbodmychadel s elektronickým
ovládáním určených pro nejnovější motory Euro 5 a 6. Navíc některá turbodmychadla
s elektronickou regulací v nabídce Nissens jsou vybavena elektrickými jednotkami od
společnosti HELLA, které jsou vyráběny v rámci originálního vybavení.

Elektronicky ovládaná turba mají několik výhod. Protože napětí může zajistit přesné řízení signalizace, poskytuje elektricky poháněné ovládání velmi přesné, plynulé a rychlé ovládání lopatkového mechanismu variabilního turba. To umožňuje turbu rychle a neustále reagovat tak, aby optimálně odpovídalo daným potřebám motoru. Elektronika navíc nabízí širší a přesnější diagnostické možnosti.

Turbodmychadla Nissens v nabídce LKQ

Technické řešení NISSENS

Kvalita odpovídající originálnímu vybavení – turbodmychadla jsou navržena, vyrobena a testována tak, aby byl zajištěn vynikající výkon motoru, úspora paliva, plnění emisní normy a životnost odpovídající životnosti motoru.

Spolehlivost a výkonNissens turba jsou podrobována pokročilým zkouškám, které jsou prováděny interně i nezávislými technologickými instituty a to v těchto oblastech:

  • trvanlivost a výkon,
  • provozní test,
  • emise výfukových plynů,
  • výkon motoru,
  • úspora paliva.

Snadná instalace – turbodmychadla Nissens jsou součástí konceptu „First Fit“, což znamená, že balení obsahuje všechny potřebné montážní díly pro správnou instalaci

Záruka – 24 měsíců

Silné stránky nabízeného sortimentu turbodmychadel NISSENS:

  • Nové díly bez nutnosti vracení starých dílů (není účtován žádný příplatek).
  • Atraktivní poměr kvalita/cena.
  • Turbodmychadla pro osobní, lehká užitková a také nákladní vozidla.
  • Silná pozice značky Nissens na aftermarketu.
  •  Balení obsahuje všechny potřebné díly včetně montážního návodu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!