Inter Cars vstupuje na další evropský trh

15. října 2024, 15:11

Jednadvacátým trhem, na kterém působí distributor náhradních dílů Inter Cars, se stala Albánie. Jaká je budoucnost albánské pobočky IC?

Pobočka Inter Cars

Společnost Inter Cars s hrdostí oznamuje rozšíření své působnosti do Albánie, která je 21. trhem v portfoliu společnosti. Obchodní činnost v Albánii je založena na dceřiné společnosti, která se nachází v lokalitě Fier.

Spolupráce a logistika na nejvyšší úrovni

Společnost Inter Cars Albania úzce spolupracuje s rumunským trhem mimo jiné prostřednictvím podpory mezinárodních logistických center v Řecku a Bulharsku.

 „Zahájení činnosti v Albánii je pro nás mimořádně důležité v rámci našeho rozvoje na Balkáně. Podpůrná centra umožňují efektivní servis a konkrétní dodávky pro zákazníky,“ zdůrazňuje Suela Veli Onal, vedoucí albánského trhu.

Budoucí plány zahrnují také zřízení skladu na území Albánie, který umožní ještě efektivnější distribuci výrobků. V současné době společnost Inter Cars využívá stávající logistická střediska, ale místní infrastruktura v budoucnu umožní optimalizaci logistiky, což bude přínosem jak pro společnost, tak pro zákazníky.

Výhody pro zákazníky na albánském trhu

„Albánie na trhu, který otevírá nové možnosti. Albánci mají přístup k vysoce kvalitním náhradním dílům a službám. Rozšíření prodejní sítě znamená, že jsme schopni oslovit přímo autoservisy a pokrýt výrobky, které jsou dlouhodobě produkty našich konkurentů,“ říká Maciej Oleksowicz, prezident společnosti Inter Cars SA.

Společnost Inter Cars pokračuje ve své misi růstu na evropských trzích dodáváním výrobků a služeb nejvyšší kvality ve stále větším měřítku.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!