APM: Akční balíček s čistící pastou TEROQUICK

Pozor!

Akce skončila.

Více než šest stovek ušetří zákazníci APM Automotive, kteří využijí akční nabídku speciálního balíčku ČISTÉ RUCE, v němž osvědčenou čistící pastu TEROQUICK doplňuje role papírových utěrek a kvalitní pracovní rukavice.

To vše jen za 999,- Kč (bez DPH), tedy celkem o 38% levněji. Při opravách automobilů nejsou důležité pouze potřebné náhradní díly a kvalitní nářadí, ale také nejrůznější ochranné a čisticí prostředky. APM Automotive coby významný dodavatel autodílů a příslušenství má v nabídce řadu položek tohoto sortimentu od nejrůznějších mycích past a ochranných krémů na ruce přes papírové utěrky až po rukavice či jiné pracovní oděvy. A v rámci akční nabídky ČISTÉ RUCE nabízí speciální balíček s kvalitní čistící pastou, utěrkami a rukavicemi za mimořádně zvýhodněnou cenu…

Osvědčená čistící pasta TEROSON Teroquick od firmy Henkel slouží pro rychlé, důkladné a přesto šetrné mytí rukou. Pasta totiž neobsahuje písek a je tedy přívětivá k pokožce, navíc je dodávána v praktickém dvanáctilitrovém kbelíku (8,5 kg) a doplněná kartáčkem na ruce. V rámci akčního balíčku ČISTÉ RUCE pastu doplňuje velká role s tisícovkou modrých dvouvrstvých papírových utěrek NORDVLIES Wipex Bluetech (38×38 cm) a pár pracovních profi rukavic HAZET z kvalitní odolné vepřovice. Přestože celková hodnota všech uvedených položek je 1.617,- Kč (bez DPH), u APM Automotive je celý balíček k dispozici za pouhých 999,- Kč (bez DPH).

Balíček ČISTÉ RUCE s obj. číslem AKCEOCHP1 i další mycí a ochranné prostředky najdete v el. vyhledávacím katalogu APM Cat – http://cat.apm.cz.