APM: Na kávu s Divinolem

Pozor!

Akce skončila.

Ve spolupráci s firmou Zeller+Gmelin, výrobcem maziv značky DIVINOL, připravila společnost APM Automotive (před)vánoční akční set, ve kterém sud motorového oleje DIVINOL SYNTHOLIGHT 5W/40 doplňuje praktická ruční páková pumpa a automatický kávovar De´Longhi.

APM: Na kávu s DivinolemDIVINOL SYNTHOLIGHT 5W/40 (DI-49520/200) je lehkoběžný syntetický motorový olej, který zaručuje nejvyšší bezpečnost provozu, minimální opotřebení, měřitelné snížení spotřeby paliva a vynikající vlastnosti při startu za studena ve spojení s velmi dobrou pumpovatelností. Je vhodný pro benzínové i dieselové motory různých typů osobních automobilů. Dvousetlitrový sud je v akční nabídce APM Automotive dodáván zároveň s kovovým ručním pákovým čerpadlem vhodným na olej, naftu či další nekorozivní kapaliny a navíc i s kompaktním plně automatickým kávovarem De´Longhi ESAM 4200 Magnifica v hodnotě téměř devět tisíc korun.

Speciální akční set DI-49520/200A (sud oleje + pumpa + kávovar) za výjimečnou cenu 18.990,- Kč (bez DPH) bude k dispozici až do poloviny prosince (nebo do vyprodání zásob), přičemž pumpa + kávovar jsou doručovány samostatně, přesněji osobně obchodním zástupcem APM Automotive cca 10 dnů po objednání setu.