SAG: Získejte odměny z edice Castrol Alpine F1

Pozor!

Akce skončila.

Stejně jako jsou oleje Castrol EDGE a Castrol MAGNATEC symbolem nejvyšší kvality, jsou závody Formule 1 dějištěm těch nejnáročnějších provozních zkoušek. Jsou ikonickým vrcholem motoristického sportu, nelítostným kláním nejlepších závodních pilotů, designerů, konstruktérů a automobilových týmů i jejich dodavatelů. A z tohoto sepjetí vychází i dlouholeté partnerství značky Castrol s týmem Alpine F1, které bylo na sklonku minulého roku korunováno jubilejním stým společným závodem obou značek.

Nyní mohou z této spolupráce těžit také zákazníci SAG CZ. V březnu a dubnu 2022 totiž za nákupy motorových olejů Castrol EDGE a Castrol MAGNATEC získají atraktivní odměny z limitované edice Castrol Alpine F1. Ve hře je praktický batoh, softshellová bunda s polotrikem nebo unikátní lednice. Stačí v době trvání akce, tedy do konce dubna, nakoupit u SAG CZ alespoň 100 litrů motorových olejů Castrol. Správný olej pro každý vůz najdete v e-shopu CONNECT.

SAG akce

Na moderní motory F1 jsou kladeny neuvěřitelné nároky. Za celou sezónu s více než dvěma desítkami závodů smí každý z vozů využít jen tři hybridní přeplňované motory s obsahem 1.600 ccm. Tyto motory přitom dosahují až 15.000 ot./min. a výkonu přes 700 koní. Proto je nedílnou součástí závodního týmu Alpine F1 také několik specializovaných inženýrů společnosti Castrol, kteří vytvářejí nové směsi speciálních maziv s ultra nízkou viskozitou, ale přesto dostatečně silných, aby dokázaly motory ochránit před obrovskými působícími silami a zároveň omezovaly tření „odsávající“ životně důležitý výkon. Naplněním závodního vozu olejem však práce podpůrného týmu Castrol nekončí. Důležité je i následné soustavné monitorování kvality a analyzováním účinnosti oleje. A tyto poznatky jsou pak předávány dál pro vývoj dalších špičkových maziv Castrol. I díky tomu je Castrol mimo jiné i vybraným partnerem celé skupiny Renault pro poprodejní globální servisní služby s řadou značkových produktů.