SAG: Říjnové prodejní akce

Pozor!

Akce skončila.

Atraktivní dárky pro milovníky kávy, servisní přípravky na opravu rozvodů, unikátní zimní bunda nebo oblíbená bezdrátová mini sluchátka – to jsou odměny v říjnových obratových akcích pro zákazníky SAG CZ, které přináší značky ZF, CONTITECH, CASTROL a HELLA.

K nákupům minimálně 180 litrů olejů Castrol EDGE, Castrol MAGNATEC a Castrol GTX) ve všech aktuálně dostupných baleních) pak společnost SAG přidá špičkovou zimní bundu z limitované edice Castrol.

Osvědčené klínové nebo ozubené řemeny, kladky či celé rozvodové sady CONTITECH nabízí jako říjnové odměny některou ze tří sad (de)montážních rozvodových přípravků YATO a to včetně velké sady YT-06015 na prakticky všechny motory koncernu VW.

K výkonné osvětlovací technice a elektronice se značkou HELLA pak mohou mechanici získat kompaktní bezdrátová sluchátka JBL Wave 200TWS BT s integrovaným mikrofonem a praktickou nabíjecí stanicí umožňující kvalitní poslech hudby až 20 hodin.

Za nákupy produktů koncernu ZF, tedy konkrétně dílů řízení a zavěšení LEMFÖRDER, spojek či tlumičů SACHS nebo brzdových dílů TRW jsou ve hře buď dárková bedna plná kávových specialit nebo plnoautomatický kávovar De‘Longhi.

Veškeré náhradní díly nejen uvedených akčních značek najdete v našem e-shopu Connect.