SAG: Květnové akce

Pozor!

Akce skončila.

Spoustu atraktivních letních odměn mohou získat mechanici za nákupy vybraného sortimentu náhradních dílů či olejů ze sortimentu SAG CZ. Ve hře je např. sada cestovních kufrů, plynový gril, výrobník limonády, nebo fotbalové dresy a míč z edice Castrol/Premier League. Akce platí do 31. 5., alce na produkty Castrol do 30. 6. 2023.

Hned tři různě velké kufry Tectake Pucci navíc i s kosmetickým kufříkem ve stejném designu v akci na sortiment značky CONTITECH (řemeny a rozvodové sady) doplňuje sada s výrobníkem sody SodaStream JET White.s oblíbenými sirupy Pepsi, 7Up a Mirinda.

Kompletní nabídka koncernu ZF, tedy díly řízení a zavěšení LEMFÖRDER, spojky a tlumiče SACHS nebo brzdy ​​​​​​​TRW může v květnu zákazníkům navíc přinést i dárkovou bednu kávových specialit nebo tříhořákový plynový gril Campingaz 3.

Stejně jako v dubnu je i v květnu odměnou za nákupy filtrů značky FILTRON piknikový set ve kterém velkou deku doplňuje zahradní taburet s integrovaným chladicím boxem.

A k sudům vybraných motorových olejů Shell přidáváme některou ze tří plechových designových retro cedulí, které se skvěle hodí do každého servisu.

Veškeré náhradní díly nejen uvedených akčních značek najdete v e-shopu Connect.