SAG: Poslední šance na odměny Mobil1 Racing

Pozor!

Akce skončila.

Už jen pár dní, přesněji do středy 15. listopadu 2023 přidává SAG s motorovým olejům značky Mobil1 také unikátní odměny. Využijte poslední šanci získat závodnickou kšiltovku nebo mikinu z edice Mobil1 Racing. Stačí nakoupit alespoň 40 nebo 150 litrů jakýchkoliv olejů oblíbené značky Mobil1.

Akce SAG

Značka Mobil1 je oficiálním dodavatelem maziv např. pro F1 tým Oracle Red Bull Racing. V rámci této spolupráce dodává týmu Formule 1 závodní oleje a poskytuje prvotřídní technickou podporu po celou závodní sezónu.

Piloti i techničtí odborníci týmu dobře vědí, že maziva Mobil1 pomáhají snižovat tření a opotřebení všech pohyblivých částí jejich závodních vozů, což znamená větší důvěru v dodatečný výkon, větší spolehlivost motoru na trati a více příležitostí dosáhnout na stupně vítězů. Oracle Red Bull Racing je přitom jedním z nejúspěšnějších týmů v novodobé historii Formule 1. Během posledních 15 let vyhrál více než 60 závodů Grand Prix, čtyři tituly mistra světa jezdců a čtyři tituly mistra světa konstruktérů. Rozsáhlé znalosti a zkušenosti potřebné k úspěchu v závodech tak dokonale zapadají do přístupu vývojářů značky Mobil 1.

Kompletní informace naleznete na e-shopu CONNECT.