Webinář Valeo zdarma: Systém klimatizace – rozhovor s expertem na klimakompresory – 2. díl už 12. května!

4. května 2022, 13:16

Firma Valeo přikládá velký význam předávání technických informací, a proto kromě tradičních školení organizuje také online webináře, během kterých mechanici získávají cenné informace potřebné pro každodenní práci. Nyní firma přichází s 2. dílem webináře na téma Systém klimatizace – rozhovor s expertem na klimakompresory. Bude se konat 12. května 2022 od 9:00 a 18:00.

Klimatizace, která se dříve považovala za součást luxusní výbavy vozidla, je v současné době nedílnou součástí každého vozidla. Vývojem prochází i požadavky na servis a údržbu klimatizačních systémů, a proto vám Valeo přináší tuto sérii webinářů o klimatizačních systémech.

Kompresory klimatizace jsou hnacím prvkem smyčky klimatizace, který zajišťuje proudění chladiva v okruhu. Ve druhém díle této série webinářů bude společnost pokračovat s klimakompresory. Opět navštíví výrobní závod Valeo v Humpolci, kde probíhá vývoj a výroba kompresorů jak pro prvovýbavu, tak pro aftermarket. Hlavní technik kvality, pan Vladimír Vašák, se podělí o své zkušenosti z řešení reklamací a o doporučení, která zajistí bezproblémový chod klimatizace po dlouhou dobu.

Chcete vědět, co je nejčastější příčinou selhání kompresoru? Proč by se měla klimatizace používat jak létě, tak i v zimě? Jaká další doporučení nám dává výrobce, aby kompresor bezvadně fungoval po co nejdelší dobu? Nejen to bude obsahem tohoto webináře. Připojte se k Valeo a získejte spoustu užitečných informací pro právě přicházející sezónu.

Kromě těchto školení jsou v češtině k dispozici také další webináře. Webináře Valeo jsou neomezeně zdarma k dispozici 24/7.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!