AIC: S jarem si na to posvítíte

26. března 2024, 10:39

Mnoho řidičů bude letos jistě opět nepříjemně překvapeno, až si posvítí na zcela opotřebované ochranné štíty. Ty jsou často tak silně zkorodované, že jen stěží mohou plnit svůj úkol chránit brzdové kotouče, manžety čepů řízení a snímače ESP.

To však nemůže nikoho překvapit, protože jsou vystaveny nejnepříznivějším podmínkám, a to zejména v zimě. Sůl na silnici, stříkající voda a horký brzdový prach si vždy vybírají velkou daň na těchto součástkách, které jsou také často označovány jako „brzdové štíty“. Je dobře, že na rozdíl od většiny OE dílů jsou všechny ochranné štíty AIC pozinkované, a proto účinně odolávají korozi.

Poptávka po těchto náhradních dílech bude proto vzhledem k nadcházející sezóně brzy opět vysoká. Společnost AIC má v současné době ve svém sortimentu 424 různých štítů z nejrůznějších typů materiálů pro 29.298 aplikací. Tyto položky AIC jsou navíc k dispozici za velmi výhodných cenových podmínek – výrazně pod obvyklými cenami originálních dílů. Rozhodně tedy stojí za to nahlédnout do katalogu produktů.

Další informace o produktech AIC naleznete na jejich stránkách.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!