Continental: Výměna tandemového hlavního brzdového válce u modelů Smart

22. dubna 2024, 12:23

V případě defektního tandemového hlavního brzdového válce (označovaný jako THZ – TandemHauptzylinder) nabízí společnost Smart pouze výměnu kompletní jednotky, která se skládá z tandemového hlavního brzdového válce, posilovače brzd a pedálové jednotky. Pro tento případ má ATE ve své nabídce samostatný hlavní brzdový válec jako náhradní díl.

U tohoto hlavního brzdového brzdového válce se po montáži do vozidla mohou občas vyskytnout problémy s „přetlakem v brzdovém systému“ v důsledku změn na vozidle.

Ještě před instalací nového hlavního brzdového válce do vozidla doporučujeme provést rozměrovou kontrolu s původním originálním hlavním brzdovým válcem, abyste se tak vyhnuli případným nežádoucím reklamacím.

Následující obrázek hlavního brzdového válce zobrazuje přesné rozměry pro porovnání s originálním dílem. Pokud jsou rozměry původního hlavního brzdového válce shodné s uvedenými rozměry jako u nového ATE hlavního brzdového válce, lze nový hlavní brzdový válec bez obav namontovat do vozidla.

Pokud se však rozměry neshodují, nikdy neinstalujte nový hlavní brzdový válec do vozidla. V takovémto případě je nutné použít kompletní jednotku od společnosti Smart.

Důležité upozornění:

Při použití nového ATE hlavního brzdového válce nebo kompletní jednotky Smart, je nutné vždy naistalovat i novou sadu brzdového potrubí vedoucí od hlavního brzdového válce k jednotce ABS.

Kompletní informace ve formátu PDF.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!