Den autodiagnostiky již klepe na dveře

21. října 2019, 13:00

12. ročník populární konference o autodiagnostice, měření emisí a STK již klepe na dveře. Nejlepší způsob, jak začít, je začít. Nejlepší způsob, jak úspěšně pokračovat, je zúčastnit se a být u toho.

Den autodiagnostiky 2019

Srdečně Vás touto cestou zveme na již 12. ročník mezinárodní konference o autodiagnostice, měření emisí a STK, která se bude konat 8.11.2019 od 9:00 v hotelu Jana v Přerově. Před lety jsme tomuto neformálnímu setkání autodiagnostiků, emisních mechaniků a dalších lidí z autobranže dali jméno Den autodiagnostiky. Dnes nás těší, že se z něho stává prestižní konference s tradicí, stoupající úrovní i rostoucím zájmem odborné veřejnosti.

Hlavním tématem letošního setkání bude autodiagnostika a EURO 6, v odpolední části programu měření emisí a změny, které čekají na provozovatele STK.

Den autodiagnostiky vnímáme především jako prostor pro setkávání osobností z naší branže a nemáme tím na mysli pouze ty, za řečnickým pultem. Pravidelnými účastníky konference jsou lidé, kteří se o svou profesi skutečně zajímají a kterým na naší autoopravárenské a emisní branži upřímně záleží.

I to je důvod, proč i my neustále přemýšlíme o tom, jak ještě víc zvýšit kvalitu, pestrost a zajímavost této akce. Dobrá dostupnost, příjemné prostředí, fundovaní lektoři, kvalitní přednášky, dobrá dramaturgie a organizace, celodenní občerstvení, úsměv a dobrá nálada organizačního týmu jsou samozřejmostí. To něco navíc doplnily v průběhu let hodnotné dárky pro každého účastníka, pracovní materiály, před třemi lety vlastní webová stránka, diagnostická soutěž, slosovatelné vstupenky o hodnotné ceny od partnerů akce (letos v hodnotě přes 100 tisíc korun), výstavky diagnostických, měřících a emisních přístrojů, na závěr společenský večer se skvělou muzikou atd. Je stále co zlepšovat. A tak letos přibude něco, co má hodnotu nejvyšší a co bude významným klientům obou pořadatelů a všem letošním i budoucím účastníkům konference v průběhu celého roku a navíc zcela zdarma sloužit jako zdroj mnoha užitečných informací pro jejich práci. Otevíráme registrovanou členskou sekci na stránkách www.denautodiagnostiky.cz, kde najdete i podrobný program konference, přihláškový formulář a další informace.

Věříme, že se bude všem účastníkům Dne autodiagnostiky 2019 v Přerově líbit. Buďte u toho i Vy a dopřejte si jeden příjemný den plný užitečných informací, nechte se inspirovat, vyhrajte krásný dárek, poznejte nové přátele. My se na Vás už teď moc těšíme!

Za pořadatelský tým
Ing. Irena a Štefan Kanovští,
jednatelé společnosti MOTOR expert s.r.o.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!