DevCom – Velká aktualizace diagnostiky 2023

12. června 2023, 10:09

V červnu 2023 vychází nová velká aktualizace software pro diagnostické přístroje TSPro a Troodon od společnosti DevCom. Letošní aktualizace obsahuje nové diagnostické funkce a podporu nových modelů jak osobních, tak i nákladních vozů, autobusů a motocyklů.

diagnostický přístroj DevCom

Mezi letošní hlavní novinky patří první verze diagnostiky pro vozidla Lincoln, motocykly Husqvarna a autobusy Mercedes Benz a Setra. Dále se zákazníci můžou také těšit na podporu osobních vozů, nákladních vozů a autobusů japonského výrobce Isuzu. V diagnostice pro osobní vozy se aktualizací dočkaly značky Peugeot, Citroën, DS Automobiles, Opel, Ford, Fiat, Alfa Romeo, Maserati, BMW, Škoda a další.

Rozšíření diagnostiky pro nákladní vozy a autobusy je zaměřeno především na podporu nových modelů vozidel splňujících normu Euro 6 a Euro 5, a dále rozšíření podpory servisních funkcí a počtu podporovaných řídicích jednotek.

Noví i stávající zákazníci se mohou přihlásit na každoroční akci “Přijedeme k Vám”, pokud mají zájem o aktualizaci, doplnění software, nový přístroj nebo konzultaci. Aktualizaci software je možné provést i online. Kromě vypsaných termínů je možné domluvit aktualizace i individuálně během léta.

akce “Přijedeme k Vám” od DecCom

Více informací o aktualizacích najdete na webových stránkách DevCom.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!