Novinka u STAHLGRUBERu – prodloužená záruka ContiTech 5 let

21. května 2017, 21:55

STAHLGRUBER CZ přichází s novinkou v oblasti prodloužené garance na výrobky společnosti CONTITECH. Nově Vám společně se společností CONTITECH nabízí prodlouženou 5ti letou záruku na vady materiálu, či vady vzniklé při výrobě.

Výrobky ContiTech splňují nejpřísnější standardy kvality a jsou vyráběny s použitím nejmodernějších výrobních procesů a materiálů. ContiTech proto patří mezi hlavní výrobce OE vybavení pro velký počet automobilek a má certifikaci podle ISO 9001:2008, ISO/TS 16949:2009, ISO 50001:2011 a ISO 14001.

ContiTech si je jistý kvalitou svých výrobků pro poprodejní servis osobních vozidel a zaručuje, že nemají žádné vady v souladu s platnými technickými normami. A to demonstruje nově nabízenou prodlouženou zárukou – pro registrované servisy/mechaniky.

Záruka platí výhradně pro automobilové opravárenské dílny po dobu 5 let od data, kdy je výrobek namontován. Bude-li výrobek vykazovat vadu materiálu nebo výroby, tak jej výrobce opraví nebo vymění.

Nárok podle záruky zpracovává distributor, od kterého byl výrobek zakoupen. Je nutné předložit doklad o nákupu dílu a doložit datum montáže.

Více informací k přečtení v letáku PDF  Záruka na výrobky od ContiTech

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!