Nové typy obalů pro snadnou aplikaci aditiv a přísad společnosti Wynn´s

14. srpna 2017, 19:32

Společnost Wynn´s představila prostřednictvím firmy Top Oil Services s.r.o jako svého autorizovaného distributora pro Český a Slovenský trh nové typy obalů pro snadnou aplikaci aditiv a přísad na zlepšení chodu motoru do všech typů palivových hrdel.

Wynn´s nové obaly aditiv a přísad

Wynn´s díky svým více jak 70letým zkušenostem vyvinul nový druh obalu pro snadnou, čistou a bezpečnou aplikaci do palivových nádrží. Tyto obaly se vyznačují unikátním technickým řešením pro aplikace do palivových nádrží.

Na trh jsou dodávány dvě rozdílné velikosti hrdel pro dávkování do benzínu a do nafty z důvodu zamezení záměny aplikace naftové přísady do palivové nádrže benzínového motoru.

K samotné aplikaci pak již nejsou potřeba dodatečné nálevky a rukavice. K čistotě aplikace, zamezení úkapů mimo hrdlo nádrže a k ochraně životního prostředí se zamezí pomocí dlouhého aplikačního hrdla, které je zakončeno speciálním šroubovým závitem. Tento závit braní zaklínění hrdla v otvoru nádrže, zejména pokud se jedná o bezpečnostní bezvíčková palivová hrdla.

Od začátku července 2017 společnost Top Oil Services s.r.o. Horšovský Týn dodává již pouze nové obaly produktů Wynn´s.

Související články

Novinka od Wynn´s v nabídce firmy Top Oil Services
Novinka od Wynn´s v nabídce firmy Top Oil Services

Firma Top Oil Services zařadila do své nabídky novinku od firmy Wynn´s – čistič katalyzátoru a lambda sondy pro všechny benzínové motory a hybridní benzínové motory.

Top Oil slavil 20 let existence
Top Oil slavil 20 let existence

Zaměstnanci společnosti Top Oil Services, autorizovaného distributora značek Q8Oils, Wynn´s a Glysantin, oslavili spolu se svými zákazníky 20. výročí založení společnosti.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!