DTEC – prémiové brzdové destičky výrobce TRW v nabídce společnosti STAHLGRUBER

25. prosince 2017, 0:54

STAHLGRUBER CZ nabízí rozsáhlou šíři brzdových destiček DTEC (již více než 110 referencí na nejběžnější vozy v ČR a tato nabídka se stále rozšiřuje o nové aplikace).

DTEC – prémiové brzdové destičky výrobce TRW v nabídce společnosti STAHLGRUBER CZ

Nyní můžete díky těmto destičkám nabídnout Vašim zákazníkům přidanou hodnotu v podobě prémiové kvality, nižší prašnosti, a veškerých bezpečnostních benefitů technologie COTEC – 100% brzdný účinek ihned po namontování nové brzdové destičky díky speciální povrchové úpravě. Zároveň se díky těmto destičkám snižuje úroveň zašpinění na disku kola až o 45 %.

Bezpečnost, která je měřitelná 

  • Žádný kompromis v bezpečnosti

TRW zadní a přední brzdové destičky nabízejí vice bezpečnosti, větší záběr a jednodušší montáž. Nová povrchová úprava COTEC může snížit dráhu při prudkém brždění až o 7 metrů v porovnání s běžnými destičkami na českém trhu. DTEC technologie přidává jako bonus nižší prašnost

Co je vlastně COTEC?

COTEC je nová technologie povrchové úpravy třecí části brzdové destičky vyvinutá společností TRW, která viditelně zlepšuje bezpečnost u nově namontovaných destiček. Po namontování běžných brzdových destiček obvykle nastává krátké období, kdy destičky, přestože jsou nové, nemají ještě dobrou účinnost a třecí koeficient je nižší, než u tzv. zajetých destiček. Řidič to obvykle ihned spozoruje při prvním intenzivnějším brždění ihned po výměně. Proto společnost TRW vyvinula COTEC – technologii, která Vám zajistí bezpečnost ihned od prvních ujetých metrů z Vašeho servisu.

Brzdové destičky s přidanou hodnotou

Tím to ale neskončilo. Vzali jsme COTEC vylepšili jej a vyvinuli DTEC, které mají nižší prašnost, všechny výhody COTEC destiček a kola na Vašem voze zůstávají daleko čistější.

Široké pokrytí

Protože povrchová úprava COTEC zajišťuje nejvyšší bezpečnost od okamžiku, kdy spokojený zákazník opouští servis, rozhodlo se TRW vybavit většinu destiček TRW touto převratnou technologií. V současnosti má úpravu COTEC vice než 90% prodaných destiček TRW v Evropě.

Rychlejší montáž

  • Každé destičky DTEC obsahují montážní příslušenství
  • Vyzkoušená životnost minimálně 50 000 km

Všechny tyto inovace a vylepšená bezpečnost jsou spojeny s vysokou mírou kvality. TRW Vám dá všechno montážní příslušenství potřebné pro snadnou výměnu a vyzkoušená životnost 50 000 km Vám zaručí klid na cestách a nižší náklady.

 Brzdové destičky splňující náročné standardy

Všechny brzdové destičky TRW splňují přísné normy ECE R90, které musí splňovat i ostatní výrobci aftermarketu. Ale tím to pro TRW nekončí. TRW jde dál, přímo ve výrobě a na silnicích testuje účinnost destiček při daleko větších zatíženích a za daleko horších podmínek, než těch, kterým jsou vystaveny v běžném provozu..

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!