J+M autodíly opět připravují tradiční JM CUP

26. března 2018, 15:45

Tradiční a oblíbená akce JM CUP 2018 společnosti J+M autodíly se nezadržitelně blíží. Zúčastněte se této populární akce i vy!

J+M autodíly opět připravují tradiční JM CUP! Jako každý rok je pro Vás připravený bohatý catering a krásné poháry pro vítěze dámského, pánského a dětského JM CUPU, stejně jako putovní pohár JM CUPU!

JM Cup 2018

JM CUP Vám však nenabízí „pouze“ závod motokár. Na akci naleznete bohatý doprovodný program – soutěže, tombolu, dárky od vystavovatelů, prezentaci servisního konceptu, dětský a dámský koutek, výstavu automobilů, souteže RC modelů, jízdu na howerboardech, výstavu servisního vybavení.

Jak získat lístky?

Jak získat lístky na JM CUP 2018

VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, MÁTE POSLEDNÍ ŠANCI ZÍSKAT VSTUPENKY NA TUTO AKCI ZA VAŠE OBRATY! VÍCE INFORMACÍ U VAŠICH OBCHODNÍCH ZÁSTUPCŮ! Kontakty naleznete ZDE.

Akce se bude konat jako každý rok na Kartaréně Cheb. Kartaréna Cheb je největším specializovaným závodním, motokárovým okruhem v České republice. Areál se rozkládá na ploše přes 70.000 m2.

Kartaréna Cheb

Okruh nabízí od roku 2014 délku 1202 metrů a ideální kombinaci rychlých rovinek a technické vnitřní pasáže. Okruh dále obsahuje únikové zóny, ochranné oplocení – tato bezpečnostní opatření odpovídají předpisům federace CIK FIA.

Video a několik fotek z předchozího ročníku:

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!