Autobaterie s technologií AGM v sortimentu firmy Stahlgruber

28. května 2018, 9:21

Firma Stahlgruber má v nabídce několik značek akumulátorů s technologií AGM. Baterie s technologií AGM jsou vhodné pro náročné použití, do moderních aut, která mají nadstandardní elektrickou výbavu, jsou vybaveny funkcí Start&Stop nebo funkcí regeneračního nabíjení.

 

Baterie BOSCH s technologií AGM

Akumulátory s technologií AGM
AGM (Absorbent Glass Mat) je jednou ze současných špičkových technologií pro akumulátory. Speciální materiály z mikrovláken jsou umístěny těsně mezi olověnými deskami akumulátorů AGM a je v nich vázán veškerý elektrolyt akumulátoru. Vysoký přítlak mezi deskami snižuje vypadávání aktivní hmoty a tím pádem minimalizuje ztráty startovací síly. V důsledku rychlé reakce mezi elektrolytem a materiálem desek zde může procházet vysoké množství energie i v náročných situacích.

Vyměňujte akumulátory AGM jen za akumulátory AGM!
Ve vozidlech, která jsou z výroby vybavena akumulátory s technologií AGM, se musí při výměně akumulátoru opět použít akumulátory s technologií AGM. Konvenční akumulátory nejsou konstruovány pro vysoké požadavky u vozidel vybavených systémem Start/Stop.

Výhody akumulátorů s technologií AGM
– Vyšší životnost a až 4krát vyšší počet nabíjecích cyklů ve srovnání s tradičními startovacími akumulátory.
– Konstantní výkon i při jízdách na krátkou vzdálenost v provozu Start/Stop.
– Vynikající schopnosti při nabíjení a konstantní startovací výkon při vysokém počtu elektrických spotřebičů.
– Absolutně bezúdržbové a odolné proti úniku elektrolytu.

Společnost STAHLGRUBER Vám ve svém sortimentu nabízí tyto akumulátory od různých značek Bosch, Varta, Exide, Cartechnic, Moll a Rocket.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!