ALLSTAR přichází s revoluční, inteligentní multidiagnostikou

28. května 2018, 20:27

Firma ALLSTAR nově zařadila do svého sortimentu revoluční multidiagnostiku TOPDON ArtiPad I, která nabízí řešení pro všechny, kdo hledají maximální možnou podporu pro všechna vozidla na trhu.

Multidiagnostika TOPDON ArtiPad I od Allstaru

ArtiPad I je diagnostika s funkcemi, kterými se prozatím mohly chlubit pouze originální OE diagnostické přístroje a jejich programové vybavení v autorizovaných servisech. Nyní nastal obrat a jedná se tak o opravdovou revoluci a to především v multidiagnostice jako takové. Topdon ArtiPad I tak přichází na trh již s přímou podporou programování jednotek a aktualizací softwarů pro vozidla zn. BMW, Mercedes Benz, Audi, VW a Ford.

Samozřejmostí jsou i řízené funkce, které jsou obsaženy v originální diagnostice VW Group a speciální funkce ostatních výrobců vozidel, které nyní podporuje přímo i multidiagnostika TOPDON ArtiPad I.

Multidiagnostika TOPDON ArtiPad ITato revoluční diagnostika je postavena na unikátním systému ARTIPAD, který konečně přináší tolik očekávaný český jazyk a lze si jej jednoduše navolit v nastavení operačního systému ANDROID 5.1, který je základem celé multidiagnostiky.

Topdon ArtiPad I je jednoznačně nejvýkonnější diagnostika, která kdy byla vytvořena a celému systému dodává sílu 8mi jádrový 2.0Ghz procesor, kterému v rychlosti sekunduje dostatečně velký a rychlý SSD disk 64GB. Rozhraní ovládání je naprosto intuitivní a samozřejmě dotykové a vše se odehrává na fantastickém RETINA displeji s velmi solidní úhlopříčkou celých 12″ s rozlišením 1920x1200p.

Celému systému dodává dostatek energie baterie o mimořádné kapacitě 15.000mAh 3.7V s provozním režimem, který se běžně pohybuje okolo 3 dnů běžné práce na jedno nabití!

Novinka TOPDON ArtiPad I je tak velmi silný a praktický nástroj s vynikajícím poměrem cena/výkon/užitná hodnota, který tak neodmyslitelně patří do každé větší dílny pro opravu, údržbu a servis vozového parku!

Praktické balení multidiagnostiky TOPDON ArtiPad I

Další parametry a vlastnosti si můžete prohlédnout v letáku ve formátu PDF.

V případě zájmu, kontaktujte firmu ALLSTAR na telefonu +420 596 790 790 nebo e-mailem na obchod@autoelektrika.cz.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!