STAHLGRUBER rozšiřuje nabídku senzorů hladiny oleje značky HELLA

23. července 2018, 8:54

Firma STAHLGRUBER nabízí kompletní nabídku senzorů hladiny oleje značky HELLA, které hlídají, aby motor nezačal bez povšimnutí pracovat s příliš malým množstvím oleje. Osvědčená technologie ultrazvukových senzorů pracuje na principu doby chodu a za jízdy neustále snímá stav naplnění.

Senzor hladiny oleje značky HELLA

Senzory dokážou sledovat hladinu oleje nepřetržitě, tzn. v dynamickém i statickém rozsahu, a poskytují údaje o hladině oleje během celého provozu motoru. Senzor během provozu motoru nepřetržitě monitoruje hladinu oleje. Zamezuje tak poklesu hladiny oleje pod minimální úroveň a následnému možnému poškození motoru kvůli narušenému olejovému filmu.

Okrajové vlivy, například naklonění vozidla nebo zrychlení v příčném a podélném směru, jsou v řídící jednotce vozidla kompenzovány výpočtem střední hodnoty. Naproti tomu, měrkou oleje lze motorový olej kontrolovat jen při vypnutém motoru.

S vývojem a výrobou senzorů hladiny oleje do mnoha různých modelů vozidel má společnost HELLA už víc než dvacetileté zkušenosti, a proto mají senzory HELLA mnoho výhod:

  • Přední pozice na světovém trhu s víc než 70 miliony prodaných senzorů a s víc než 11 miliony olejových senzorů prodaných ročně (PULS + OPS)
  • Přes 17 let zkušeností v oblasti monitorování motorového oleje a praktického využití senzorů
  • Mezinárodní vývoj systémů a aplikační podpora od vývoje až po výrobu
  • Již nyní splnění normy EURO 5/6 k dodržení limitů pro CO2 u budoucích motorů a snížení spotřeby benzínu použitím senzorů v systému
  • Optimalizovaná teplotní rovnováha díky přesnému měření teploty
  • Osvědčená technologie využívající vícečipové moduly (Multi Chip Modul, MCM) standardně ve všech olejových senzorech
  • Díky ultrazvukovému měření hladiny oleje odpadá použití mechanické měrky oleje a systém navíc sám varuje při poklesu množství olejové náplně pod minimální hodnotu
  • Nepřetržité sledování dynamické a statické hladiny oleje

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!