ELIT Roadshow 2019

15. března 2019, 11:16

Letošní jarní Roadshow pořádaná firmou ELIT se bude konat ve dnech od 27. 3. do 25. 4. 2019. Novinkami jsou dva formáty expozice, které proběhnou v různých časech a také změna pražské zastávky Roadshow.

ELIT ROADSHOW 2019

V letošním roce bude připraveno 8 prezentačních míst (Hradec Králové, Třebíč, Brno, Liberec, Plzeň, Praha – Vysočany, Frýdek – Místek a České Budějovice).

Elit Roadshow 2019 termíny

První novinkou letošní Roadshow jsou dva formáty expozice, podle velikosti výstavní plochy – velká a malá, které proběhnou ve dvou různých časech.

Další novinkou je změna pražské zastávky Roadshow, která je pro letošní rok naplánovaná na 16. dubna 2019. Místo u centrály Elit ve Stodůlkách se pražská Roadshow uskuteční v Praze 9 v Kolbenově ulici, kde bude zároveň představené i nové multifunkční Tréninkové centrum.

V expozičním stanu každé zastávky bude připravena ukázka nejnovějšího sortimentu nejen pro autoservis, ale i pro lakovnu, který si budou zákazníci moci osobně vyzkoušet. K dispozici budou specialisté z oboru, kteří poradí a zodpoví dotazy.

Kompletní informace naleznete na stránkách Elitu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!