Stahlgruber rozšířil svou nabídku Meyle o HD sady ramen pro vozy BMW a MINI

6. května 2019, 8:00

Firma Stahlgruber rozšířila sortiment pro opravárenské řešení podvozků na vozy BMW a MINI v podobě opravných Meyle-HD sad, které obsahují všechny potřebné díly pro opravu vozu.

Opravné sady ramen Meyle u StahlgruberuOpotřebované díly podvozku nesnižují pouze komfort jízdy, ale ovlivňují i související komponenty auta. Důsledkem je hlučnost podvozku, snížení jízdního komfortu a snížení bezpečnosti jízdy.

Stahlgruber doporučuje vždy opotřebované díly podvozku vyměňovat jako sadu, minimálně párově. Je vždy vhodné vyměnit související díly s opotřebovanými, tím je zajištěno, že se odstranily všechny příčiny poruchy jednou opravou a tudíž není následně nutné provádět drahé opakované opravy.

Společnost Stahlgruber nyní nabízí pro tyto opravy kompletní sady ramen Meyle ve známé HD kvalitě, které umožňují rychlou, profesionální a trvalou opravu. Sadou na vozy MINI a 9 sadami pro vozy BMW Stahlgruber rozšiřuje svojí nabídku náhradních dílů Meyle s dlouhou životností. Pro ještě jednodušší a lepší servis jsou u sady pro vozy MINI uložení ramen již předmontovány.

Každá opravná sada ramen obsahuje všechny díly, sestávající z ramen, nosných čepů, axiálních čepů, čepů řízení a uložení ramen včetně montážního materiálu. Kulové čepy všech součástí jsou oproti originálu technicky vylepšené a jsou opatřeny hi-tech Meyle mazivem.

Kompletní nabídka opravných sad k nahlédnutí nebo ke stažení ve formátu PDF.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!