Elit nově nabízí diagnostiku Delphi, jedničku v diagnostice s českým jazykem

13. srpna 2019, 12:52

Do sortimentu garážového vybavení nově ELIT zařadil diagnostiku Delphi. Jedná se o multiznačkovou diagnostiku, která dokáže zaujmout nejen svým výkonem.

Elit nově nabízí diagnostiku Delphi

Diagnostika Delphi podporuje komunikaci s více než 2.000 modely napříč 143 značkami osobních automobilů a lehkých užitkových vozidel a s více než 615 modely napříč 75 značkami nákladních vozidel, návěsů a autobusů. Svou komplexností přesvědčí diagnostika nejednoho automechanika hledajícího multiznačkovou diagnostiku s českým jazykem a s přímým přístupem do technických dat.

Do uživatelského programu je integrován informační systém Delphi Direct Evolution. Jedná se o platformu společnou pro všechny technické informace společnosti Delphi (VTI, Delphi Diesel data) a informačního systému HaynesPro WorkshopData (VIVID). Technická data VTI jsou k dispozici ve verzi jak pro diagnostiku osobních vozidel, tak i pro diagnostiku nákladních vozidel. V rámci rozsáhlé kompatibility s řídicími jednotkami si diagnostika poradí i s náročnými diagnostickými procedurami, jako jsou programování nebo kódování řídicích jednotek.

Velkou výhodou diagnostiky je přenositelnost licence, která uživateli umožňuje používat diagnostický software za pomoci hardwarového klíče na více počítačích. Aktualizace softwaru jsou volitelné a záleží pouze na uživateli, kdy aktualizaci zakoupí. Diagnostika funguje i po vypršení licence.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Pavel Kloc, 20. srpna 2019, 8:29 0 0

Divím se, že má Elit zapotřebí vykrádat texty z naší stránky diagnostik-delphi.cz. Poznám naše texty. Smutné.

Odpověď

Pavel Kloc, 21. srpna 2019, 9:37 0 0

diagnostika-delphi.cz
Pozn. oprava
PK

Odpověď