Netradiční zvedáky Autolift u Elitu

16. srpna 2019, 10:09

Společnost Elit zařadila do svého sortimentu garážového vybavení praktické výkonné zvedáky Autolift s nízkou hmotností. Jsou čistě mechanické, pohání se jednoduše elektrickou ruční vrtačkou. 

Můžete je snadno použít pro veškeré mechanické, karosářské a lakýrnické práce, předvádění a výstavu vozidel, pneuservis, a dokonce i při mytí vozidel. Neobsahují totiž žádnou hydrauliku ani elektroinstalaci.

AUTOLift3000

První novinkou je překlápěcí zvedák AUTOLift3000. Vozidlo se zvedá v  místě těžiště pod prahovými nosníky. Je možné ho použít na 99 % všech vozidel kategorie osobní, pick-up, off road, van a minibus. Díky zdvižení v místě těžiště lze vozidlo lehce pouze rukou překlápět dle potřeby na přední či zadní kola. AUTOLift3000 váží pouze 45 kg a manipulace s ním je snadná.

UP&DOWNLift3000

Netradiční Autolift zvedáky u ElituOdlehčená verze většího zvedáku AUTOlift3000 se zachováním nosnosti 3 t. Jeho výhodou je nižší cena, snadná manipulace a skladnost kombinovaná s nízkou hmotností (pouhých 17 kg). Hlavním rozdílem ve způsobu použití je zvedání pouze jedné poloviny vozidla. Lze jej použít jako podpěru ke zvedáku AUTOlift3000, ke zdvižení vozidla za pravý nebo levý bok, přední nebo zadní část vozidla anebo za tažné zařízení.

EASYLift1500

Jedná se o velice univerzální a čistě mechanický zvedák s několika různými adaptéry, jenž umožňuje zvedání automobilu za práh nebo za kolo. Ke zvedáku je také možné zakoupit adaptér pro zvedání vozidla za tažné zařízení nebo pro zvedání terénních motocyklů.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!