Firma Ferdus opět vyráží na Autosalon Autoshow Nitra 2019 a vy můžete zdarma taky

23. září 2019, 11:07

Stejně jako v loňském roce se i letos na Autosalon Autoshow Nitra vrátí přední český výrobce a prodejce autoservisního a pneuservisního vybavení, firma Ferdus, s.r.o., která nabízí svým zákazníkům a partnerům vstupenky zdarma. Největší slovenský automotive veletrh proběhne od 3. do 6. října 2019 a v areálu výstaviště Agrokomplex.

Ferdus opět představí expozici o ploše téměř 300 m2. Na co se těšit?

Firma Ferdus opět vyráží na Autosalon Autoshow Nitra 2019

Hlavní novinkou bude zejména větší přístupnost menším servisům a koncovým spotřebitelům celkově. Součástí stánku se tak nově stane pult pro přímý prodej, ze kterého si bude moci každý návštěvník odnést nejen vystavené exponáty, ale také vybrané produkty ze skladových zásob nachystaných přímo v zázemí. Bonusem bude navíc doprovodná soutěž o zajímavé ceny.

Beze změny ale nezůstane ani široká paleta prezentovaných produktů. Očekávat lze představení nových strojů, zvedáků, většího či menšího nářadí i opravných pneuservisních materiálů. Větší prostor nově dostane dílenský nábytek.

Na své zákazníky se budou těšit v pavilonu M5.

Volné vstupenky

Rádi byste je na stánku navštívili? Můžete a dokonce zdarma. Všem zákazníkům a partnerům nabízí možnost získat volný vstup. Stačí jen, abyste byli majitelem či zaměstnancem firmy podnikající na IČ v oblasti autoservisu, pneuservisu a v automotive obecně.

Pošlete email na adresu jaroslav.smola@ferdus.cz a do zprávy uveďte název firmy, adresu sídla, jméno držitele ‚volňásku‘ a kontaktní telefon.

Obratem obdržíte elektronickou pozvánku a instrukce k jejímu uplatnění.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!