Nový kalendář APM Automotive

18. listopadu 2019, 12:44

Jeden fotograf, dva firemní vozy, tři členové realizačního týmu a čtyři půvabné modelky – to je stručná statistika jedné srpnové soboty, při které vzniklo celkem 14 fotografií pro další nástěnný kalendář společnosti APM Automotive.

Ten letošní nazvaný GIRLS: IN TRAINING se mechanikům líbil, o čemž svědčí i získaný titul Kalendář roku 2019 v anketě oborového portálu MotoFocus. A na tento úspěch by chtěl navázat i nový kalendář na rok 2020.

Kompletní kalendář k nahlédnutí nebo ke stažení ve formátu PDF.

Ve fotokolekci nazvané GIRLS: AT WORK tak zákazníci a partneři APM Automotive opět najdou půvabné dívky, kterým ale tentokrát namísto automobilových legend sekundovaly firemní vozy a především sklad s prodejnou brněnské pobočky APM Automotive. Fotograf Milan Forst v ní dokázal najít celou řadu zajímavých a fotogenických zákoutí pro kvarteto půvabných modelek, z nichž jedna se dokonce pyšní titulem Playmate prestižního časopisu Playboy.

Velkoformátový kalendář, který opět začíná už letošním prosincem (takže své místo na zdi může zaujmout už během adventu) byl vydán v celkovém nákladu 5.000 ks a zákazníci APM Automotive jej mohou získat především prostřednictvím obchodních zástupců, případně přímo na prodejnách. Další kalendáře plánuje kdyňský dodavatel autodílů rozdat jako odměnu za účast v připravované další directmailové anketě…

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!