Auto Kelly: Nové produkty značky Raptor

10. února 2020, 9:32

Společnost Auto Kelly rozšířila nabídku tvrdých a ochranných nástřiků Raptor. Nově můžete nalézt transparentní nástřik, nástřik v bílém odstínu a podklad.

Auto Kelly: Nové produkty značky RaptorNový transparentní nástřik, který je možné obarvit do jakéhokoliv odstínu pomocí tonerů Sikkens systému Autocryl Plus LV nebo jakýmkoliv jiným konvenčním systémem barev. Odstín tónovatelné verze lze upravit přidáním až 100 ml konvenční tónovací barvy pro automobily. Způsob použití, vlastnosti a samotná aplikace barvitelného Raptoru zůstávají
stejné jako u černé varianty.

Další novou variantou je nástřik Raptor v bílém odstínu, který lze aplikovat jako čistě bílou vrstvu nebo po namíchání v určitých poměrech s černou variantou lze vytvořit šedé odstíny.
V nabídce je 4litrové balení nebo 400ml 2komponentní sprej.

Před aplikací samotného ochranného nástřiku Raptor je důležité připravit správný podklad. Toho nejlépe dosáhnete aplikací Raptor Primeru, který je v neutrální šedé barvě. Tento antikorozní epoxidový základ je vysoce odolný 2komponentní základ specificky navržený pro použití s odolnými vrchními nátěry Raptor pro zvýšení odolnosti celého nátěru a antikorozních vlastností. Pokročilá technologie pryskyřic obsažených v nátěru antikorozního
základu významně zvyšuje přilnavost k podkladu (holému plechu) a dalších materiálů. Obsahuje mix antikorozních aditiv zabraňujících vzniku rzi a koroze na kovových materiálech. Auto Kelly ho nabízí v 1l a 5l balení nebo ve spreji.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!