Oficiální oleje WRC vstupují na český trh

9. března 2020, 16:17

Firma ALLSTAR TRADING, s.r.o. se stala výhradním distributorem olejů značky Wolf pro ČR. Belgické oleje Wolf, které se těší oblibě ve více než 90 zemích světa, si velice zakládají na kvalitě, což stvrzuje jejich partnerství se šampionátem FIA WRC. Nyní jsou již běžně k dostání také na českém trhu.

oleje Wolf vstupují na český trh

Značka Wolf je mimořádně atraktivní volbou pro profesionální i koncové zákazníky. Nabízí produkty za konkurenceschopné ceny, které splňují nejpřísnější kvalitativní podmínky při využití nejnovějších technologických postupů. Je to kombinace, která dává značce WOLF jedinečnou konkurenční výhodu, která poskytuje uživatelům možnost konkurovat ve všech segmentech trhu včetně dobře zavedených prémiových značek.

Současný trh s oleji neustále směřuje k vývoji špičkových a čím dál kvalitnějších produktů. Emise, trvanlivost a spotřeba paliva jsou hnacím motorem po olejích s nižší viskozitou, doplněných nejmodernějšími aditivy. Vysoké nároky moderních motorů a s tím spojená rozmanitost olejů způsobuje, že je zákazníci musí vybírat s velikou opatrností.

Vzhledem k tomu, že výměna oleje se v současnosti čím dál více týká vozidel vybavených nejnovějšími technologiemi motorů a spalovacích systémů, bude nevyhnutelné dbát o to, aby byl zvolený správný motorový olej s přesnou specifikací na ochranu motoru a na snížení emisí vozidla.

Firma Wolf nabízí širokou škálu olejů o nejrůznějších specifikacích, vyráběných patentovanou technologií, která obsahuje až 20 aktivních složek a tvoří jedinečný komplex Multifactor Oil Serum. Tuto technologickou platformu společnosti Wolf lze přirovnat k sofistikovanému kosmetickému produktu, jehož komplexní složení kombinuje mimo jiné antioxidanty, dispergační činidla nebo modifikátory viskozity.

oleje značky Wolf

Oleje Wolf jsou pokrokové mazací produkty velkého rozsahu, které reagují na požadavky dnešního trhu a budoucnosti. Všichni zákazníci si mohou být jistí, že najdou speciálně přizpůsobené produkty pro jejich vozidla, splňující všechny potřebné specifikace výrobců originálních olejů. Jako přední výrobce olejů je společnost WOLF odhodlaná řešit otázky životního prostředí a jít čistější a ekologičtější cestou pro dopravu a průmysl.

Pro více informací navštivte webové stránky www.autoelektrika.cz nebo přímo kontaktujte operátory firmy ALLSTAR na telefonním čísle +420 596 790 790.

ALLSTAR TRADING výhradním distributorem olejů značky Wolf

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!