AUTO-MOTO RS představuje snímače teploty výfukových plynů VIKA

15. června 2020, 10:41

V poslední době se snímače teploty výfukových plynů staly velmi důležitou součástí výfukového a spalovacího systému. Začínají patřit mezi nejdůležitější snímače při kontrole emisí u OBD kontroly, která je již u nových modelů nahrazena fyzickou sondou do výfukového potrubí. Firma AUTO-MOTO RS představuje vysoce kvalitní produkty EGTS ve značce VIKA.

Je jednou ze součástí, které posílají hodnoty do ECU (řídicí jednotky). Ovládá a monitoruje části motoru (výfukové potrubí a turbodmychadlo) a další části, které jsou citlivé na teplotu (EGR, filtr pevných částic DPF a katalyzátor). Reguluje a monitoruje teplotu DPF. Tyto snímače musí být provedeny tak, aby odolávaly vysokým teplotám a dokázaly rychle a kvalitně posílat signály.

Značka VIKA se dohodla s předními výrobci z Německa a Japonska na dodávce nejdůležitějších komponentů. Jde o pancéřový kabel EGTS (nerezavějící ocel) který je vyroben z materiálu 301S dováženého z Japonska a izolační materiál (keramický prášek) dovážený z Německa. Kromě toho má tento druh formulace super-OE testy v laboratoři Bosch, které dělá testy na vysoké teploty, izolace a jádro.

Struktura EGTS

Struktura EGTS

Kompletní seznam produktů naleznete v příloze.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!